RO-ALERT: Alertele pentru Coronavirus care au Enervat Romanii

RO-ALERT Alertele pentru Coronavirus Enervat Romanii

RO-ALERT a fost folosit saptamana aceasta de catre autoritatile din Romania pentru a alerta oamenii in legatura cu faptul ca orasul Bucuresti a devenit o zona rosie, cu o rata de incidenta de peste 3 la 1000 de locuitori, astfel ca noi masuri de restrictie au fost impuse chiar si in cazul plimarilor pe strada.

RO-ALERT a fost utilizat pentru a trimite mesaje in limba romana, dar si in limba engleza, astfel incat atat romanii, cat si cetatenii altor tari sa cunoasca reglementarile noi impuse de catre autoritatile din Romania, dar problema este ca aceste mesaje au “curs” de prea multe ori pentru multi.

RO-ALERT a trimis chiar si 10 mesaje pe unele telefoane ale oamenilor, ceea ce desigur ca i-a enervat pe foarte multi, in timp ce altii au primit doar cate doua, in romana si engleza, dar per total, lumea nu e multumita de faptul ca acest sistem este folosit intr-un asemenea mod.

RO-ALERT a fost gandit pentru alertarea populatiei in cazuri de urgenta, care pot fi de multe feluri, iar pandemia de Coronavirus se cam califica in aceasta categorie, mai ales intr-un oras atat de mare in care rata de infectare a explodat, si va continua sa creasca fara oprire in urmatoarea perioada.