Vestea GROZAVA pentru Telefoanele Huawei la care NU Sperai

Telefoanele Huawei au parte de o veste grozava la care putina lume mai spera in momentul de fata, iata ce decizie importanta a fost luata chiar acum.

Telefoanele Huawei revenire

Telefoanele Huawei au avut un inceput de an extrem de bun, cu un T2 2020 in care vanzarile au depasit toate asteptarile, inclusiv ceea ce a inregistrat compania Samsung in aceeasi perioada de timp, o adevarata realizare impresionanta pentru chinezi. Chiar daca SUA a impus sanctiuni foarte dure impotriva celor de la Huawei, compania a reusit sa aiba un T2 2020 extrem de bun, chiar si pe vreme de pandemie, iar asta o face sa mearga maideparte.

Inainte ca sactiunile lui Donald Trump sa intre in vigoare, compania chinezeasca a adunat o vasta cantitate de componente pentru telefoanele Huawei viitoare, astfel incat sa nu aiba probleme de productie cand va dori sa lanseze anumite modele. Vorbim despre milioane, peste milioane, de chip-uri pe care chinezii le au in depozite, si pe care le folosesc pentru lansarea Huawei Mate 40, dar si pentru lansarea Huawei P50, undeva prin primavara anului viitor.

Vestea GROZAVA pentru Telefoanele Huawei la care NU Sperai

Telefoanele Huawei au garantat un set de componente pentru lansarile viitoare, insa nu vorbim despre cantitati foarte mari, iar asta pentru ca partenerii chinezilor n-au putut produce cantitati uriase, din pacate. In ciuda acestui lucru, exista un stoc suficient pentru ca intre timp cei de la Huawei sa poata gasi alternative la partenerii traditionali, chiar daca ele nu vor fi 100% la fel de bune la inceput, dar vor fi suficiente pentru o perioada de tranzitie.

Huawei va continua sa faca telefoane grozave, si va incerca sa transforme Harmony OS intr-un sistem de operare care sa fie o alternativa viabila pentru Android, chiar si la nivel de aplicatii pentru clientii din toata lumea. Este destul declar faptul ca telefoanele Huawei vor fi lansate in continuare cu noutati tehnologice de ultima generatie, ca ele vor fi foarte cautate de catre toata lumea, si clientii vor beneficia, din punct de vedere hardware, de o experienta grozava.

Daca Donald Trump va pleca de la casa alba, atunci viata celor de la Huawei va fi mult usurata, si asta pentru ca ei vor avea ocazia de a scapa de toate sanctiunile care au fost impuse, si vor reveni cu siguranta la activitatea normala.