Fortnite: Noul Mod SPECIAL de Joc Lansat pentru Halloween

Fortnite are deja lansate unele dintre noutatile pe care Epic Games le-a pregatit pentru Halloween, iar in clipul video de mai sus puteti vedea fix ceea ce a fost gandit de catre compania americana pentru jucatorii din toata lumea, un mod special de joc la care poate ca nu te-ai fi asteptat.

Fortnite a decis sa lanseze Fortnitemares saptamana trecuta, si el vine cu multe surprize foarte interesante pentru cei care sunt activi in joc, iar printre ele se numara si acest mod special care este disponibil, el transformandu-i pe jucatori intr-o fantoma ucigasa, lucru care a atras atentia multor oameni.

Fortnite are acest mod de joc introdus pentru jucatorii care sunt ucisi in timpul jocului, la revenire ei aparand ca fantome ucigase, care desigur ca pot ucide alti jucatori care inca au ramas in viata, ceva extrem de interesant pentru toti cei dornici sa se joace in acest mod pe harta virtuala.

Fortnite le permite jucatorilor fantoma sa consume materiale, sa preia obiecte care le regenereaza viata, arme, dar si superputerile eroilor din lumea Marvel, astfel ca alti jucatori nu le vor putea folosi impotriva lor in cadrul jocului, iar interesant este ca toti cei care stau in loc devin aproape invizibili pentru toata lumeam, exceptie facand ochii stralucitori.

Fortnite nu te lasa sa folosesti arme impotriva celorlalti jucatori cand esti in “modul fantoma”, insa ai la dispozitie gheare ascutite care provoaca damage destul de mare daca reusesti sa-ti lovesti inamicul de la apropiere, asa ca iscusinta fiecaruia va fi foarte serios pusa la incercare in acest mod de joc.