China le cere Statelor Unite ale Americii sa nu mai Sustina Razboiul din Ucraina cu Arme

China le cere Statelor Unite ale Americii sa nu mai Sustina Razboiul din Ucraina cu Arme

China le cere in mod oficial Statelor Unite ale Americii sa nu mai sustina razboiul din Ucraina, prin trimiterea de arme care sa fie folosite impotriva rusilor, mesajul fiind transmis chiar in cadrul unei recente reuniuni a ONU, deci vorbim despre o sustinere clara a Rusiei in cadrul organizatiei.

China a cerut deasemenea NATO sa nu mai lanseze amenintari impotriva Rusiei, dar desigur ca vorbim doar despre raspunsuri la provocarile pe care Moscova le lanseaza in mod constant, insa chiar si asa, ajutorul de care beneficiaza rusii din partea chinezilor nu a fost vreodata ascuns.

“Reprezentantul permanent al #Chinei la ONU, Zhang Jun, a spus că #SUA ar trebui să înceteze furnizarea de arme #Ucrainei și să facă eforturi pentru a stabili pacea.

„Anumite țări ar trebui să înceteze imediat să mai toarne ulei pe foc și să nu submineze eforturile diplomatice ale comunității internaționale”, a declarat reprezentantul permanent al Chinei, citat de Newsweek. Potrivit acestuia, securitatea unei țări nu poate fi realizată în detrimentul securității altor state. În plus, Zhang Jun a cerut #NATO să „nu mai amenințe”.”