Telekom: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT pentru Halloween

Telekom are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit de Halloween, si cum poti profita chiar acum.

Telekom speriat

Telekom nu-si uita clientii din toata Romania cand vine vorba despre surprizele foarte bune, iar cu ocazia Halloween-ului a pregatit pentru toata lumea o serie de noutati extrem de interesante de care clientii sai se pot bucura. Vorbim despre un concurs pe care Telekom il organizeaza pana de Halloween, operatorul de telecomunicatii punand la bataie 16 premii foarte interesante pentru oricine e dornic sa profite de ceea ce a ales compania sa ofere gratuit.

Telekom le cere clientilor sa isi faca un cont in platforma MyAccount, prin aplicatia cu acelasi nume, iar asta pentru ca aceasta este singura solutie prin care romanii se pot inscrie la acest concurs. Dupa aceea, cei de la Telekom le cer oamenilor sa isi activeze si accesul in platforma Telekom TV pentru a putea vedea canalele de televiziune, sau filmele, pe care grupul de telecomunicatii le are disponibile pentru toata lumea in momentul de fata.

Telekom: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT pentru Halloween

Telekom vine deasemenea pentru clientii sai cu o cerere de a activa primirea facturilor in format electronic pentru o sansa de castig in plus, ceea ce oricum ar trebui sa faceti pentru a proteja mediul inconjurator. Mai departe, clientilor Telekom lise cere sa urmareasca in fiecare weekend canalele celor de la Viasat pentru a vedea programele speciale pentru Halloween, iar asa sunt in mod automat inscrisi in concursul pentru a castiga 16 premii grozave.

Telekom ofera un Samsung GALAXY Note 20, un laptop Acer Travel Mate P2, o Lenovo Yoga Smart Tab, 2 Huawei Mediapad T3 10, 8 Sony Xperia XZ3 si 3 televizoare Huawei Hisense, totul pana de Halloween. Telekom a pornit aceasta campanie cu nu foarte mult timp in urma, astfel ca mai mult ca sigur unii dintre clientii sai s-au inscris deja pentru a avea sansa de a castiga premiile oferite, asa ca daca nu ati facut-o, ar fi cazul sa o faceti chiar acum.

Telekom mai are in aplicatia sa si alte concursuri cu premii grozave, deci va puteti uita acolo pentru a vedea ce ati ratat, si pentru a va orienta spre alte concursuri grozave la care puteti participa chiar acum.