GMAIL: Schimbarile SURPRIZA Lansate pentru TOTI Utilizatorii

GMAIL are o serie de foarte importante schimbari lansate ca o surpriza foarte mare pentru utilizatorii din intreaga lume astazi, iata ce e oferit.

gmail extensii

GMAIL, cea mai mare platforma de email de pe planeta, le ofera utilizatorilor din intreaga lume o serie de surprize foarte interesante prin care incearca sa ii convinga sa o foloseasca mai des, si mai mult pentru comunicarile zilnice. GMAIL are parte de noi add-on-uri lansate prin Google Workspace, acestea fiind oferite inclusiv pentru Docs, Sheets, sau Slides, deci era normal ca o implementare pentru platforma de email sa fie oferita.

GMAIL are aceste add-on-uri integrate pentru ca utilizatorii sa isi poata modifica si formata mesajele asa cum doresc, iar ideea este una excelenta pentru ca vorbim despre un nivel de personalizare ridicat oferit de catre Google. Multumita acestor add-on-uri, dezvoltatorii de extensii vor putea modifica mai multe aspecte din experienta de folosire a GMAIL pentru trimiterea de mesaje, ceea ce pana acum era posibil intr-o foarte redusa masura.

GMAIL: Schimbarile SURPRIZA Lansate pentru TOTI Utilizatorii

gmail extensii email

GMAIL va putea avea acum modificate de catre terti inclusiv optiunile pentru adaugarea de recipienti, introducerea de continut in campul pentru subiect, si cel pentru mesajul principal, sau folosirea de template-uri pentru mesaje. Asta inseamna ca personalizarea mesajelor ajunge acum la un cu totul alt nivel in GMAIL, si e ceva normal sa vedem o asemenea schimbate pentru ca Google vrea sa ne ofere doar cea mai buna experienta posibila.

GMAIL are prezentata in imaginea de mai sus o parte din experienta de care ar trebui sa beneficieze utilizatorii care decid sa foloseasca add-on-urile speciale pe care compania Google le permite pentru platforma sa. Unele dintre add-on-uri sunt deja disponibile pentru a modifica experienta de a scrie mesaje, si vom vedea cu siguranta mult mai multe nu doar pentru scrierea de mesaje, ci si pentru citire, arhivare, marcare, si multe alte aspecte ale experientei.

GMAIL este cea mai mare platforma de email de pe planeta, si a ajuns in acest punct multumita faptului ca le-a oferit utilizatorilor atat de multe optiuni pentru personalizarea experientei de care au parte cand o folosesc.