Telefoanele Huawei: AVANTAJUL Urias fata de Apple si Samsung

Telefoanele Huawei au un foarte mare avantaj in comparatie cu modelele de la Apple si Samsung, iata ce ofera ele pentru toata lumea chiar acum.

Telefoanele Huawei fotografie

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai bune terminale mobile din lume in momentul de fata, ceea ce multi dintre voi stiati deja, iar asta pentru ca ele au tehnologie de top, dar si un avantaj mare fata de alte telefoane. Foarte multa lume s-a lamurit deja de faptul ca telefoanele Huawei au cele mai bune camere dintre toate modelele de telefoane care sunt disponibile pentru achizitie pe pietele din intreaga lume.

Telefoanele Huawei cu camerele cele mai bune sunt modelele premium, si asta e normal, pentru ca sunt cele mai scumpe dintre toate, iar pretul mai mare trebuie sa fie cumva justificat de catre compania Huawei. Camerele folosite in telefoanele Huawei sunt mereu laudate atat de catre expertii in fotografie, cat si de catre cei care nu sunt experti, dar realitatea ne arata ca ele intrec cam orice exista pe piata in telefoanele mobile ale producatorilor.

Telefoanele Huawei: AVANTAJUL Urias fata de Apple si Samsung

Telefoanele Huawei nu mai au, din pacate, Google Play Store, si serviciile companiei Google integrate, iar asta le face indezirabile pentru multi, insa camerele de foarte buna calitate sunt un vantaj pentru achizitie. Cel mai recent exemplu al faptului ca telefoanele Huawei au camere foarte bune sunt modelele din seria Mate 40, cele mai scumpe dintre ele avand camerele cele mai bune dintre toate telefoanele, expertii de la DxOMark confirmand acest lucru chiar zilele trecute.

Telefoanele Huawei au camere foarte bune, si chiar daca nu toata lumea se lasa convinsa de faptul ca ele sunt atat de grozave incat sa merite banii ceruti de companie pentru ele, majoritate oamenilor vad asta ca o compensatie pentru lipsa serviciilor Google. Realitatea este ca telefoanele Huawei intrec orice telefon in materie de fotografie, dar si ca toti cei care le aleg trebuie sa faca un mare compromis, asa ca Huawei ofera si parti bune pe langa cele foarte rele.

Telefoanele Huawei vor ramane in continuare cu acelasi avantaj, cei de la Huawei reusind de cativa ani de zile sa-si depaseasca total concurenta in materie de fotografie, si se pare ca nimeni nu ii poate ajunge din urma.