Netflix: SECRETUL Urias Dezvaluit pentru MILIOANE de Abonati

Netflix are un nou secret urias dezvaluit pentru milioane de abonati din intreaga lume, iata ce descoperire grozava a fost facuta, si ce iti aduce.

Netflix fundal

Netflix are un nou secret urias dezvaluit pentru milioane de abonati din intreaga lume, si vorbim iar despre o surpriza foarte mare pregatita pentru utilizatorii care zilnic fac streaming prin celebra platforma americana. Vorbim despre o noua functie care va fi oferita prin aplicatia pentru Android pe care cei de la Netflix au creat-o, aceasta urmand a le aduce utilizatorilor posibilitatea de a asculta filmele, serialele, documentarele chiar si cand aplicatia e inchisa in fundal.

Netflix are aceasta descoperire facuta in codul sursa pe care aplicatia pentru Android il are, acolo compania americana ascunzand aceasta functionalitate pentru ca deocamdata ea este doar testata de catre inginerii sai. Vorbim despre o functie care le va permite oamenilor sa asculte filmele si serialele chiar daca aplicatia principala Netflix este lasata in fundal pe telefoanele Android, si ei pot folosi alte aplicatii, ceva ce nu e tocmai obisnuit pentru o aplicatie de streaming.

Netflix: SECRETUL Urias Dezvaluit pentru MILIOANE de Abonati

Netflix implementeaza o functie care este mai mult potrivita pentru o aplicatie de streaming audio decat pentru una de streaming video, dar iata ca si asa ceva urmeaza sa ajunga in viitor in telefoanele Android. Versiunea 7.79.1 a aplicatiei Netflix pentru Android este cea in care codul sursa mentioneaza aceasta functionalitate pentru background audio, si acolo exista inclusiv o explicatie cu privire la utilitatea pe care ea o are pentru utilizatorii platformei.

“Salvați datele oprind videoclipul și ascultând emisiunile preferate. Videoclipul este dezactivat, dar puteți continua să ascultați emisiunea în timp ce sunteți ocupat cu alte lucruri.”

Netflix le spune oamenilor ca aceasta functie ii poate ajuta sa isi reduca substantial consumul de trafic de internet, dar si sa faca diverse alte lucruri in timp ce asculta filmele, serialele, documentarele pe care le aleg. Decizia Netflix este una foarte interesanta, si mai mult ca sigur vor exista abonati care vor fi bucurosi sa aiba o functionalitate de acest gen oferita, chiar daca ea nu este una tipica pentru o aplicatie de streaming video, asa cum am mai spus.

Netflix deocamdata testeaza aceasta functionalitate noua pentru aplicatia sa dedicata telefoanelor cu sistem de operare Android, asa ca ramane sa vedem cand anume va fi ea lansata pentru toata lumea.