RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA cu IMPACT MARE pentru Clienti

RCS & RDS a anuntat pentru clientii din toata Romania o decizie foarte importanta care are si un impact urias asupra tuturor romanilor, iata de ce.

RCS & RDS responsabilitate

RCS & RDS este una dintre cele mai mari companii din Romania, cu un numar foarte mare de angajati, dar si cu mult mai multi clienti, undeva pe la 10 milioane in tara noastra, iar pentru toti a fost anuntata o decizie foarte importanta. RCS & RDS incearca sa puna tot mai mare pret pe responsabilitatea sociala, compania incercand sa ajuge Romania in starea de urgenta prin donarea de echipamente de protectie, si aparatura medicala, menita sa ajute medicii in lupta impotriva Coronavirus.

RCS & RDS a donat echipamente in valoare de sume mari in lunile din perioada starii de alerta, alegand anumite unitati medicale pentru a face respectivele donatii, si probabil ca va continua in acelasi ritm. Cei de la RCS & RDS au colaborat inclusiv cu DSU pentru a crea o linie speciala de suport psihologic pentru romanii care in perioada pandemiei de Coronavirus au avut nevoie de un psiholog care sa ii asculte, si sa ii linisteasca din punct de vedere emotional.

RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA cu IMPACT MARE pentru Clienti

RCS & RDS responsabilitate sociala

RCS & RDS merge acum mai departe si a publicat pe website-ul sau un sondaj de opinie pe care il foloseste pentru a afla parerea clientilor din Romania cu privire la actiunile sale din ultimele luni. RCS & RDS vrea sa afle de la romani cum cred ei ca se comporta o companie care este responsabila din punct de vedere social, astfel ca sondajul sau contine o serie de intrebari menite sa afle de la Romani si ce cred ei despre responsabilitatea sociala.

RCS & RDS surprinde cu aceasta decizie de a deveni mult mai responsabila din punct de vedere social, sau cu anuntarea actiunilor de acest gen, care au ajutat extrem de mult in lupta impotriva Coronavirus, si nu numai. Cei de la RCS & RDS au urmat si exemplul altor mari companii din Romania care in aceasta perioada au decis sa faca donatii mari pentru a sustine sistemul medical, sau doar pe oamenii care au avut nevoie de ajutor.

RCS & RDS are acest sondaj de opinie disponibil intr-o pagina speciala de pe website-ul sau, asa ca e necesar doar sa intrati acolo pentru a participa la el, si a va spune parerea in legatura cu actiunile companiei.