GTA 5: SECRETELE Noului Update Confirmate si in mod OFICIAL

GTA 5 revizuit

GTA 5 are programat un foarte mare nou update pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o actualizare uriasa pe care o asteptam pentru titlul celor de la Rockstar Games, ea fiind anuntata acum cateva luni pentru lansarea Playstation 5, inainte ca GTA 6 sa apara pentru noi.

GTA 5 va avea cu acest nou update imbunatatita major metoda prin care afiseaza obiectele afisate la distante mai mari fata de jucatori, poate chiar si mai departe decat ceea ce este posibil pe calculatoare, acolo unde placile video sunt mai avansate decat cele disponibile pentru console.

GTA 5 va avea deasemenea disponibila si o rezolutie mai mare pentru grafica disponibila in cadrul jocului, astfel ca pe Playstation 5, si noi XBOX Series X, jucatorii vor beneficia de o experienta vizuala mult imbunatatita, chiar daca vine la peste 6 ani de la lansarea jocului de catre Rockstar Games.

GTA 5 aduce cu aceasta actualizare inclusiv o serie de activitati noi de care jucatorii se pot bucura, iar aici includem vehicule, arme, mai multe animale salbatice, dar si trafic mai aglomerat, impreuna cu o crestere a vegetatiei din jurul drumurilor, plus imbunatatiri pentru efectele exploziilor, dar si ale vremii.

“Explorează lumea uimitoare a județelor Los Santos și Blaine în această experiență finală Grand Theft Auto V. Vă puteți aștepta la multe îmbunătățiri tehnice și îmbunătățiri. Pe lângă o distanță de redare îmbunătățită și o rezoluție mai mare, jucătorii beneficiază de numeroase extra și extensii.”

GTA 5 urmeaza sa ofere o experienta de joc mult mai imersiva in comparatie cu ceea ce ofera in momentul de fata, si asta e una dintre schimbarile care merita laudate din plin pentru joc deoarece vor schimba radical felul in care toata lumea experimenteaza noutatile disponibile chiar acum.