Orange: Anuntul pentru Romani, ce ne mai Ofera GRATUIT Acum

Orange a facut un nou anunt foarte important pentru clientii romani din toata tara, iata ce a mai decis sa ofere gratuit pentru toata lumea acum.

Orange versa

Orange s-a gandit ca n-ar strica sa mai ofere o gratuitate grozava pentru clientii romani din toata tara, astfel ca a facut un anunt cu privire la ceea ce a decis sa ne mai dea fara plata, si e ceva destul de interesant. Vorbim despre un nou concurs pe care cei de la Orange il organizeaza in aceasta perioada, unul care ne aduce posibilitatea de a castiga un smartwatch Fitbit Versa 3 daca urmarim canalul Filmbox Extra HD prin Orange TV Go.

Orange ofera prin Orange TV Go posibilitatea de a urmari o gama variata de canale de televiziune, filme, seriale, direct din aplicatia sa pentru terminalele mobile, sau dintr-o sectiune speciala a website-ului sau. Pentru cei care fac asta vine si acest concurs, pentru ca pana pe 27 noiembrie oricine poate sa castige un smartwatch Fotbit Versa 3 daca uramreste filmele care sunt difuzate acolo, dar numai prin Orange TV Go, nu si de pe televizor.

Orange: Anuntul pentru Romani, ce ne mai Ofera GRATUIT Acum

Orange a lansat acest concurs, cu un smartwatch Fitbit Versa 3 gratuit, dupa ce a decis sa mai ofere si alte concursuri interesante pentru clientii din toata tara in ultimele saptamani, si sunt destul de multe la numar. Majoritate au legatura fie cu Orange TV Go, fie cu seciunea MyOrange, operatorul incercand sa invete tot mai multi oameni sa foloseasca platforma sa online pentru a se uita la TV, si a-si rezolva diversele probleme pe care le au.

Orange mai are si alte concursuri legate de Orange TV Go in momentul de fata, si trebuie doar sa intrati pe website-ul sau, in sectiunea speciala dedicata acestui serviciu, pentru a vedea ce anume puteti castiga de la operator. Nu vorbim despre premii extravagante, ci despre unele care sunt suficient de bune pentru a convinge cam orice client ca merita sa urmareasca filmele si serialele pe care Orange le pune la dispozitie prin platforma sa de streaming.

Orange desfasoara acest concurs timp de o luna de zile, deci exista timp suficient pentru a va uita la filmele acelui post de televiziune, si a avea efectiv sansa de a castiga premiul care este pus in joc.