Carrefour: Foarte IMPORTANT Anunt catre TOTI Clientii Romani

Carrefour are un foarte important anunt pentru toti clientii sai din Romania, dar si cei care nu-si fac cumparaturile din magazinele sale, iata ce spune.

Carrefour savuros

Carrefour a facut un foarte important anunt pentru toti clientii sai din toata Romania, si el vine acum pentru ca acestia mai pot profita de un beneficiu grozav doar pana in cursul zilei de luni, dupa care va disparea in totalitate. Acum o saptamana v-am vorbit despre un concurs pe care Carrefour il desfasoara in Romania cu ocazia lansarii ofertelor pentru Black Friday 2020, acesta aducandu-le clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 500 de LEI.

Carrefour le cere romanilor din toata tara sa publice pe reteaua de socializare Facebook un comentariu la postarea de mai jos, mentionand o persoana draga, si sa spuna ce tip de mancare ii place acesteia. Carrefour a initiat concursul acum mai bine de o saptamana, atunci cand si ofertele sale de Black Friday 2020 au fost anuntate in mod oficial, iar acum lantul de hypermarket-uri spune ca aceasta promotie se va inchiea in data de 9 noiembrie, adica luni.

Carrefour: Foarte IMPORTANT Anunt catre TOTI Clientii Romani

Carrefour face acest anunt pentru ca inca mai exista timp pentru romani sa se bucure de aceasta promotie, si un simplu comentariu cu mentionarea unei persoane, impreuna cu felul favorit de mancare, va pot aduce un voucher de 500 de LEI. Vorbim despre nu foarte multe pe care trebuie sa le faceti pentru a castiga un voucher care are totusi o valoare considerabila, si asta e practic vestea cea mai buna pentru cei care se inscriu in concurs.

Carrefour nu are alte limite pentru acest concurs, iar voucher-ul pe care il va oferi va putea fi folosit doar in cadrul magazinului sau online din Romania, nu si in magazinele sale fizice, deci e bine sa stiti si acest lucru. Chiar si asa, cei de la Carrefour si-au facut un magazin foarte bine gandit, deci puteti sa comandati din el orice va intereseaza, mai ales ca veti avea la dispozitie inclusiv un voucher de valoare considerabila pe care va puteti baza pentru cumparaturi.

Carrefour va mai pregati cu siguranta si alte concursuri interesante, insa intre timp n-ar strica sa profitati de acesta cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru in tara noastra, inainte ca el sa dispara in totalitate.