Raed Arafat: Mesajul important pentru toti romanii

raed arafat exceptii

Raed Arafat are un mesaj important pentru toti romanii care sunt suparati din cauza masurilor impuse de catre autoritatile din Romania incepand din cursul zilei de maine, spunand ca oamenii trebuie sa inteleaga faptul ca masurile sunt luate pentru a ii proteja de o posibila infectare.

Raed Arafat spune ca trebuie sa dispara exceptiile pentru aplicarea regulilor, si ca toti romanii trebuie sa inteleaga si sa contribuie la efortul general de a preveni raspandirea Coronavirus in Romania, mai ales ca situatia devine din ce in ce mai proasta in toata tara in momentul de fata.

“Eu cred că în acest moment înţelepciunea trebuie să fie de a lucra împreună pentru a reduce impactul virusului. Înţeleg foarte bine că fiecare persoană care este afectată de o măsură este nemulţumită şi fiecare persoană care are, poate, o activitate care este afectată nu doreşte ca activitatea sa să fie afectată, dar la un moment trebuie să înţelegem: dacă continuăm cu excepţiile în sensul eu nu, celălalt nu, celălalt nu, la un moment nu vom mai avea măsuri care să putem să le implementăm pentru a reduce impactul virusului.

Deci aceste măsuri sunt foarte importante şi aici este nevoie de colaborarea tuturor pentru a reuşi. Nu e suficient să avem măsurile scrise într-o Hotărâre de Guvern, nu e suficient să le aplice 10% din populaţie.”