DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA ce-ar Face-o INDEZIRABILA

DACIA Duster 3 va avea parte de o schimbare uriasa care ar face masina indezirabila pentru foarte multi dintre clienti, iata ce va fi modificat.

dacia duster 3 indezirabila

DACIA Duster 3 are anuntata inca de pe acum o foarte importanta schimbare care ar face masinile indezirabile pentru foarte multi dintre clientii care in momentul de fata sunt intr-adevar interesati sa cumpere un asemenea model. Mai exact, v-am spus acum cateva saptamani ca primele informatii din presa franceza cu privire la DACIA Duster 3 sugereaza faptul ca o versiune a platformei CMF-B urmeaza sa stea la baza productiei sale, asa cum se intampla si la Logan 3.

DACIA Duster 3 ar avea totusi parte de o problema foarte serioasa daca aceasta platforma va fi folosita, iar asta deoarece ea vine doar intr-o versiune care ofera tractiune 2×4 pe rotile din fata, fara versiune 4×4. Stim deja ca DACIA Duster este foarte populara in versiunea cu tranctiune integrala, astfel ca o DACIA Duster 3 fara o asemenea optiune ar fi indezirabila pentru multi dintre clientii care cumpara masinile producatorului de la Mioveni.

DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA ce-ar Face-o INDEZIRABILA

DACIA Duster 3 ar urma sa fie lansata in acest mod pentru ca productia la uzina de la Mioveni ar fi imposibila pentru platforma CMF-B in versiune cu tractiune integrala fara modificari substantiale pentru echipamentele de productie. Investitii masive ar trebui facute de catre cei de la DACIA pentru a putea produce DACIA Duster 3 cu tractiune integrala la Mioveni pe platforma CMF-B, si sansele ca acesti bani sa fie cheltuiti in acest mod sunt destul de mici, in acest moment.

DACIA Duster 3 are sanse mai mari sa fie lansata fara tractiune integrala, decat cu ea, deci e posibil ca un model de acest gen sa fie fabricat intr-o alta tara, unde liniile de productie permit asamblarea sa. Problema este una destul de mare pentru cei de la DACIA, insa avand in vedere ca au existat si altele care au fost depasite usor, e usor de inteles de ce pentru DACIA Duster 3 ar putea fi gasita si o solutie pentru ca masina sa ramana interesanta pentru clienti.

DACIA Duster 3 este in momentul de fata programata pentru a fi lansata undeva prin 2024, sau 2025, fara a se sti clar cand, asa ca ramane sa vedem cum se vor desfasura planurile producatorului roman in viitor.