iPhone 12 Pro Max e DISTRUS in Testele de Autonomie. Samsung GALAXY Note 20 Ultra, Huawei Mate 40 Pro il DEPASESC (VIDEO)

iPhone 12 Pro Max este complet distrus in testele de autonomie de catre telefoanele rivale, dar si chiar de catre modelul lansat anul trecut de catre compania Apple, diferentele fiind chiar usor de observat de catre oricine foloseste oricare dintre aceste modele de telefoane ale producatorilor.

iPhone 12 Pro Max obtine in testul de mai sus o autonomie de doar 7 ore si 16 minute, in timp ce iPhone 11 Pro Max are una de 7 ore si 40 de minute, insa de aici diferentele incep sa creasca fata de Samsung GALAXY Note 20 Ultra, Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra si OnePlus 8 Pro.

iPhone 12 Pro Max are o autonomie ce este cu aproape o ora si jumatate mai slaba decat cea a Samsung GALAXY Note 20 Ultra, sau Xiaomi Mi 10 Ultra, bateria sa de capacitate mai mica, si ecranul mai mare, fiind principalele probleme, chiar si fata de iPhone 11 Pro Max, care are o baterie cu 10% mai mare.

iPhone 12 Pro Max ar putea dezamagi multa lume cand vine vorba despre autonomia bateriei, in special daca este folosit si pe retelele 5G, acolo unde se stie ca exista un consum de energie mult mai mare decat in cazul retelelor 4G, astfel ca Apple ar putea lasa multi clienti cu un gust amar.

iPhone 12 Pro Max vine cu un procesor care, in mod teoretic, ar administra mult mai eficient energia care este oferita de catre baterie, insa nu poate compensa o lipsa de cateva sute de mAh in ceea ce priveste energia disponibila pentru utilizatorii care folosesc telefoanele.