Fortnite SURPRINDE Jucatorii. Ce a fost LANSAT Noaptea Trecuta!

Fortnite SURPRINDE Jucatorii. Ce a fost LANSAT Noaptea Trecuta

Fortnite surprinde jucatorii din intreaga lume cu o lansare la care mai nimeni nu se astepta, desi vorbim despre o veste grozava, iar asta pentru ca ea aduce pentru toti jucatorii ceva ce multi nu se asteptau sa vada chiar atat de curand de la compania americana.

Fortnite a lansat noaptea trecuta un nou skin pentru jucatori, acesta reprezentand-o pe Black Widow, da, aceeasi din universul Avengers, si puteti vedea mai jos cum arata costumul pe care-l veti putea purta atunci cand va plimbai prin lumea virtuala a celebrului joc al Epic Games.

Fortnite a avut de-a lungul timpului foarte multe skin-uri speciale lansate pentru jucatori, iar acesta este unul dintre cele mai interesante dintre ele, si asta e perfect normal, pentru ca vorbim despre un personaj extrem de popular care a fost inclus in lumea Marvel.

Fortnite avusese anuntata lansarea unor noi skin-uri pentru jucatorii din toata lumea, insa Black Widow vine ca o surpriza mare, pentru ca niciun leak aparut pana acum nu sugera faptul ca vom vedea un asemenea costum disponibil pentru a-l cumpara din magazinul Epic Games.

Fortnite nu va avea doar acest skin nou disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume, ci sunt pregatite inclusiv altele foarte interesante, tot din lumea Marvel, astfel ca ne asteapta cateva saptamani cu foarte multe surprize de care ne vom putea bucura in perioada urmatoare.