Windows 10: Decizia NEASTEPTATA pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are parte de o decizie complet neasteptata anuntata de catre compania Microsoft pentru milioane de oameni, iata ce a dezvaluit aceasta.

Windows 10 vacanta

Windows 10 surprinde intreaga lume din cauza unei decizii complet neasteptate pe care a anuntat-o in mod oficial compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, ea fiind cu mult peste asteptarile multora dintre oameni. Mai exact, cei de la Microsoft au dezvaluit faptul ca pentru finalul acestui an nu vor mai lansa actualizari de tip preview pentru Windows 10, iar asta deoarece vor sa aiba un final de an cat mai “linistit” din acest punct de vedere.

Windows 10 are in mod obisnuit lansate actualizari de catre compania Microsoft pentru oamenii care folosesc sistemul de operare in intreaga lume, iar decizia de acum vine ca o surpriza foarte interesanta pentru multi dintre ei. Se pare ca Microsoft se pregateste de un sfarsit de an in care angajatii sai vor fi mai preocupati cu alte lucruri decat actualizarile majore pentru Windows 10, astfel ca ele vor fi amanate pentru inceputul anului viitor.

Windows 10: Decizia NEASTEPTATA pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 ar putea avea actualizari lansate daca Microsoft descopera probleme foarte grave cu sistemuil de operare, ele necesitand o rezolvare de urgenta, insa in caz contrar lucrurile nu se vor schima. Asta inseamna ca in ultima luna din 2020 Windows 10 va ramane destul de stabil cu problemele pe care le are, si macar stim ca nu vor fi introduse altele noi de catre compania americana separat de cele care au fost descoperite deja.

“Datorită operațiunilor minime din timpul sărbătorilor și al noului an occidental care urmează, nu vor exista versiuni de previzualizare pentru luna decembrie 2020. Serviciile lunare vor fi reluate odată cu versiunile de securitate din ianuarie 2021.”

Windows 10 are foarte multe probleme, iar de multe ori unele noi tot apar cand sunt lansate actualizari pentru sistemul de operare, insa compania Microsoft vrea sa reduca la minim aceste situatii cu decizia de acum. Desigur ca la impunerea ei conteaza foarte mult si faptul ca angajatii sai vor avea nevoie de mai mult timp liber, astfel ca nu vor mai putea lucra la dezvoltarea Windows 10 asa cum o faceau inainte, deci trebuie avut in vedere si acest lucru.

Windows 10 va avea mai multe actualizari noi lansate in prima parte a anului 2021, astfele ca ramane sa vedem atunci ce surprize a mai pregatit compania Microsoft pentru noi toti.