Guvernul Romaniei: Numarul paturilor ATI Dublat in cateva luni

Guvernul Romaniei Numarul paturilor ATI Dublat

Guvernul Romaniei a reusit ceva ce parea complet imposibil iar in doar cateva luni a dublat numarul de paturi pentru terapie intensiva, si urmeaza sa mai adauge inca 280 in urmatoarele doua saptamani, cresterile fiind impresionante din toate punctele de vedere pentru Romania.

Guvernul Romaniei a lucrat in mod constant pentru a rezolva cat mai multe dintre problemele pe care pandemia de Coronavirus le-a adus, iar presedintele Klaus Iohannis confirma fara dubiu faptul ca efortul sustinut al autoritatilor nu trebuie trecut cu vederea din vreun punct.

“Din aprilie și până acum, sau din martie și până acum – mai exact, am dublat numărul de paturi de la ATI. Atenție, am dublat numărul de paturi de la ATI, pornind de la un număr deja destul de mare, în comparație cu alte sisteme sanitare din alte țări.

Însă, se vede că, din păcate, nu este suficient. În fiecare săptămână, prin efortul medicilor, prin efortul ministerului, prin efortul domnului ministru se adaugă zeci de noi paturi ATI. Vom continua în acest ritm, fiindcă ambiția noastră este ca la acest capitol să fim cu un pas înaintea evoluției pandemiei, iar rezultatele de până acum au dovedit că așa a fost și așa intenționăm să continuăm.”