DACIA Duster: IMPRESIONANTA Schimbare In Modelul din 2021

DACIA Duster are dezvaluita o impresionanta schimbare pentru modelul din 2021, iata ce pregateste DACIA pentru toti clientii sai din Europa, si nu numai.

DACIA Duster ambreiaj

DACIA Duster va fi lansata intr-o versiune facelift pentru clientii din toata Europa, ceva ce desigur ca vine ca o surpriza foarte buna pentru multa lume, iar asta in conditiile in care actualul model n-a mai fost actualizat de ceva vreme. In 2021 vom avea parte de o versiune noua a DACIA Duster care va aduce o serie de schimbari destul de mari, iar unele dintre ele au fost deja dezvaluite de catre presa din Franta pentru cei interesati de noile masini.

DACIA Duster va avea cateva schimbari de design, dupa cum v-am spus, plus unele de motorizare, precum o versiune hibrid, insa astazi vorbim despre altceva important care ajunge in noul masini. Mai exact, se pare ca pentru versiunea din 2021 a DACIA Duster va fi readusa cutia automata EDC, cu dublu ambreiaj, care a disparut de ceva vreme din modelele pe care le vinde producatorul roman, totul fiind o surpriza destul de mare pentru multa lume.

DACIA Duster: IMPRESIONANTA Schimbare In Modelul din 2021

DACIA Duster va avea in modelul de anul viitor cutia automata EDC cu dublu ambreiaj pentru a le oferi clientilor o expreienta mai buna de condus, ea fiind oferita si cu o serie de motoare care au fost disponibile in trecut. Mai exact, se pare ca motoarele TCe 1.0 si 1.3, pe benzina, vor fi oferite pentru DACIA Duster cu aceasta cutie automata, impreuna cu motorul TCe ECO-G pe gaz, de 1 litru, iar versiunea diesel va avea un motor Blue dCi de 1.5 litri.

DACIA Duster va veni fara o versiune hibrid in anul 2021 conform unor jurnalisti francezi, sau cu aceasta motorizare, conform altora, deocamdata neexistand un consens in ceea ce priveste acest upgrade important. Aici lucrurile sunt totusi destul de neobisnuite pentru ca noul model al DACIA Duster e deja in testare pe drumurile publice, deci ar trebui sa se stie inclusiv “pe surse” cu ce anume urmeaza sa vina nou pentru clientii care il asteapta acum.

DACIA Duster va fi prezentata undeva in a doua parte a anului viitor de catre DACIA, alte modele fiind pregatite pentru lansare pana atunci, asa ca mai avem de asteptat pana cand va fi dezvaluit in mod oficial.