ING Bank: Mesaj IMPORTANT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank are un mesaj foarte important, de ultima ora, pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca folosesti serviciile.

ing bank neverificat

ING Bank are astazi un nou mesaj important, de ultima ora, pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca ofera o serie de informatii foarte importante. Mai exact, cei de la ING Bank explica mai jos de ce pentru unele dintre platile online facute de catre clienti nu este ceruta o metoda de autorizare pentru finalizarea lor.

ING Bank a inceput sa ofere explicatii de acest gen pe website-ul sau dupa ce a decis a implementeze noi metode de autorizare a platilor online, acestea fiind foarte departe de cele mai bune pentru clienti. ING Bank le cere acum clientilor din Romania sa autorizeze platile prin accesarea platformei HomeBank, sau a aplicatiei sale, procedurile in sine fiind cu mult mai complexe decat in trecut, din pacate pentru noi toti.

ING Bank: Mesaj IMPORTANT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank continua seria explicatiilor privind modificarile facute pentru toti clientii din toata Romania, iar mai jos puteti vedea de ce pentru anumite plati online nu se cere vreo metoda de autorizare din partea bancii. Valoarea platii, recurenta, analiza de risc, sau achizitia de pe un website din afara Europei, sunt cele 4 motive din cauza carora nu se impune autorizarea prin 3D Secure de catre ING Bank, iara desi asta va scuteste de pasii suplimentari, nu e intotdeauna o veste buna.

ING Bank, la fel ca alte banci din Romania, a implementat 3D Secure pentru a le oferi clientilor mai multa siguranta in ceea ce priveste platile online, si a ii scuti de batai de cap in cazul in care oamenii acceseaza un website fals. Din pacate, unele dintre noile metode de securizare a platilor prin 3D Secure nu sunt tocmai simple, insa totul e facut pentru a ii proteja pe clienti de fraudele online, care in pandemia de Coronavirus au devenit tot mai dese, din pacte.

ING Bank implementeaza tot mai multe sisteme de siguranta pentru a-i proteja pe clienti, asa cum fac si alte banci, deci e de asteptat sa le tot vede in urmatoarele luni anuntate si de la alte institutii financiare.