Fortnite: SURPRIZA foarte MARE LANSATA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite este cel mai popular joc al momentului, iar compania Epic Games vrea sa il mentina asa, astfel ca a decis sa lanseze o schimbare foarte mare care va bucura cu siguranta utilizatorii din intreaga lume, si asta pentru ca vine cu noutati grozave pentru noi toti.

Fortnite are lansat de catre Epic Games un abonament lunar numit Fortnite Crew, care este prezentat in clipul video de mai sus, si vorbim despre un mare pas inainte facut de catre compania americana pentru experienta de joc de care beneficiaza jucatorii sai.

Fortnite are acest abonament disponibil la pretul lunar de 12 dolari, el incluzand Battle Pass-urile fiecarui sezon, acestea costand 9.5 dolari fiecare, insa seprat de asta el le ofera jucatorilor 1000 V-Bucks care valoreaza 10 dolari, plus un set de skin-uri exclusive pentru abonamernt.

Fortnite nu a mai avut pana acum disponibile abonamente pentru jucatori, insa acesta e unul foarte interesant pentru ca le ofera jucatorilor bonusuri care depasesc valoarea platita lunar pentru el, daca ei ar decide sa isi cumpere separat V-Bucks, sau cate un Battle Pass pentru fiecare sezon.

Fortnite are lansata aici o schimbare foarte interesanta pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care titlul a fost eliminat de catre Apple si Google din magazinele lor de aplicatii, totul generand o problema foarte serioasa pentru toata lumea.