DACIA Duster 2021: URIASELE Schimbari la care NU mai Sperai

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie lansata cu o serie de schimbari pe care nu mai sperai sa le vezi pentru aceasta generatie de masina, iata ce vei avea.

DACIA Duster 2021 grila

DACIA Duster 2021 va fi lansata, masina fiind deja testata pe drumurile publice din Romania de catre producatorul roman, iar acesta este doar inceputul pregatirilor pentru a aduce masina in reprezentante pentru clienti. Desi DACIA Duster 2021 este in plin proces de testare de foarte multa vreme, masina nu va veni si cu extrem de multe noutati pentru clientii care o asteapta, ba din contra, vorbim despre unele modificari demne de un model facelift.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie totusi lansata pentru clienti cu anumite imbunatatiri, una dintre ele fiind schimbarea farurilor, si inlocuirea lor cu cele LED, in forma literei Y, pe care le vedem la Logan 3 si Sandero 3. Aceste noi faruri au fost foarte apreicate de catre fanii brand-ului romanesc, iar in DACIA Duster 2021 ele isi vor face aparitia chiar daca modelul in sine este unul vechi, si nimeni nu credea ca o asemenea schimbare ar putea fi oferita pentru el.

DACIA Duster 2021: URIASELE Schimbari la care NU mai Sperai

DACIA Duster 2021 va avea deasemenea implementate schimbari si pentru grila dintre bara si capota, una noua urmand a fi implementata, desi nu e 100% clar cat din ea va semana cu cele din Logan 3 si Sandero 3. Inclusiv sistemul de navigatie prin GPS urmeaza sa fie imbunatatit in DACIA Duster 2021, acesta fiind preluat tot din sedan-urile care au fost lansate in aceasta toamna, deci si aici vom avea parte de un upgrade interesant venit de la producator.

DACIA Duster 2021 nu va avea totusi implementat tot sistemul multimedia nou din noile sedan-uri, iar asta pentru ca integrarea sa ar necesita o schimbare totala a bordului, ceea ce producatorul nu e dispus sa faca inca. Pe de alta parte, DACIA Duster 2021 va avea alte modificari minore pentru interior, ceva ce normal ca este de asteptat, daca ne gandim ca masina este totusi un model facelift, si nu unul complet nou, cum va fi modelul de generatie a 3-a.

DACIA Duster 2021 va fi lansata in cursul anului viitor, conform celor mai recente informatii aparute in legatura cu seria de SUV-uri a producatorului roman, astfel ca trebuie doar sa asteptam pentru ca totul sa fie dezvaluit oficial.