CEC Bank: Vestea IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Romanii

CEC Bank are o veste foarte importanta anuntata pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa faca banca pentru toata lumea incepand de acum.

CEC Bank prieteni

CEC Bank a anuntat in mod oficial o veste importanta pentru toti romanii din toata tara, una care vine la doar o saptamana dupa cateva dintre cele mai mari schimbari facute de catre banca din Romania, si e bine sa stiti despre ce e vorba. V-am spus acum mai bine de o saptamana ca la CEC Bank a fost facut un upgrade masiv al sistemelor de internet banking, banca lansand un website cu o interfata complet noua, dar acestea nu sunt singurele imbunatatiri.

CEC Bank a publicat un nou mesaj pentru clientii din toata Romania, si aduce in discutie o serie de noutati foarte importante care vizeaza pe toata lumea deoarece vin si cu o serie de schimbari pe masura asteptarilor oamenilor. CEC Bank isi anunta clientii din toata tara in legatura cu faptul ca aplicatia lor de internet banking are noi functionalitati, una dintre cele mai importante fiind deschiderea mai rapida si mai simpla a conturilor in valuta.

CEC Bank: Vestea IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Romanii

CEC Bank spune deasemenea ca in aceeasi aplicatie de internet banking, clientii se bucura de un curs valutar mai avantajos decat cel din sucursalele sale, limitele de tranzactionare fiind deasemenea ridicate de catre banca. Aici vorbim despre o completare fata de ceea ce oferea CEC Bank pentru clientii aplicatiilor mobile pana in momentul de fata, astfel ca inclusiv in Home CECOnline de pe calculatoare ar trebui sa fie oferit acelasi lucru acum.

CEC Bank anunta deasemenea si ca a preluat o functie care e oferita de catre BANCA Transilvania de ceva vreme, mai exact clientii sai le pot cere altor clienti plati pentru anumite sume de bani. In aplicatia BT Pay exista de foarte multa vreme o functionalitate similara, iar acum ea este oferita inclusiv de catre cei de la CEC Bank pentru clienti, si nu putem decat sa ne bucuram ca aceasta functionalitate este disponibila incepand de acum.

CEC Bank ofera o expreienta de folosire mult mai buna pentru aplicatia sa de internet banking in momentul de fata, astfel ca foarte multa lume ar trebui sa se bucure de aceste schimbari grozave chiar de acum.