Fortnite: Decizia cu Impact MAJOR catre MILIOANE de Jucatori

Fortnite fizic

Fortnite are parte de o decizie foarte importanta pentru milioane de jucatori din intreaga lume, o decizie pe care cei de la Epic Games au anuntat-o fara a surprinde chiar atat de multa lume pentru ca in contextul global actual este una cat se poate de logica.

Fortnite nu va avea evenimente “in persoana” facute anul viitor de catre compania Epic Games, iar asta pentru ca pandemia de Coronavirus va continua sa blocheze foarte multe activitati in cursul urmatorelor luni la nivel global pana cand toata lumea se va vaccina.

Fortnite aduna in cadrul acestor evenimente foarte multi jucatori extrem de interesati sa beneficieze de o experienta in lumea reala a personajelor pe care le controleaza in lumea virtuala, insa iata ca asta nu se va intampla asa cum isi dorea multa lume.

Fortnite va ramane in lumea virtuala si in 2021 pana cand suficient de multa lume se va vaccina, si pericolul de infectare in masa va disparea, deci mai avem destul de mult de asteptat pana cand lucrurile vor reveni la normal in intreaga lume, pentru toata lumea.

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri online din lumea intreaga, iar evenimentele fizice erau asteptate mai tot timpul de catre foarte multi oameni, atat in locatiile fizice, cat si online, insa lucrurile nu merg intotdeauna asa cum se asteapta oamenii.