DACIA Logan 3: OFICIAL, Vestea DEZAMAGITOARE pentru Clienti

DACIA Logan 3 are in mod oficial anuntata o veste dezamagitoare pentru foarte multi dintre clienti, iata ce se intampla cu noul model de masina.

DACIA Logan 3 carburant

DACIA Logan 3 este unul dintre cele doua noi modele importante de masini care au fost lansate de catre producatorul de la Mioveni pentru clientii din Romania, si multe alte zone europene, iar asteptarile au fost foarte mari. Intr-o foarte mare masura asteptarile au si fost indeplinite pentru cei care isi doresc sa cumpere DACIA Logan 3, dar exista totusi o dezamagire in ceea ce priveste felul in care va evolua seria de masini in cursul urmatorilor ani.

DACIA Logan 3 nu va avea o versiune hibrid lansata de catre compania romaneasca, asa cum nici Sandero 3 nu va avea una oferita, si asta pentru ca sunt costuri mult prea mari pentru a implementa aceasta tehnologie. Acest lucru a fost confirmat de vicepresedintele celor de la DACIA, deci avem confirmarea faptului ca nu vom vedea in DACIA Logan 3 vreo tehnologie de acest gen, ceea ce va dezamagi mai mult ca sigur destul de multi clienti.

DACIA Logan 3: OFICIAL, Vestea DEZAMAGITOARE pentru Clienti

DACIA Logan 3 va ramane cu versiunea pe benzina, si cea pe GPL, iar asta pentru ca integrarea tehnologiei hibride ar aduce costuri atat de mari incat e posibil ca masinile sa nu mai fie la fel de cautate de catre clienti. Cei de la DACIA au cautat cu siguranta metode prin care sa integreze o tehnologie hibrid in masinile din gama DACIA Logan 3, dar daca au luat decizia de a nu face acest lucru, e destul de clar ca nu poate fi facut nimic la costuri reduse.

DACIA Logan 3 este o masina extrem de interesanta, si apreciata de catre foarte multa lume multumita pretului de vanzare foarte bun, si daca ar fi avut inclusiv o optiune hibrida, ar fi fost si mai cautata de catre foarte multi oameni. Asa, DACIA Logan 3 va ramane cu actualele motorizari si in cursul urmatorilor ani, si poate ca in generatia a 4-a va fi facuta trecerea inclusiv la modelele hibride, dar pana atunci mai este o asteptare foarte, foarte, lunga.

DACIA Logan 3 nu va mai avea parte de actualizari in urmatorii ani, dar este de asteptat ca o versiune facelift sa fie lansata undeva in viitor, poate cu schimbari importante, dar nu pe partea de hibridizare, decat daca se va gasi o metoda ca totul sa fie facut ieftin.