WhatsApp: Anuntul INCREDIBIL, ce NU Credea Cineva Posibil

WhatsApp a facut in mod oficial un anunt incredibil cu o schimbare pe care nimeni nu o credea posibila, iata ce ajunge la sute de milioane de oameni.

WhatsApp pensie

WhatsApp este in centrul unui anunt incredibil care ne prezinta ceva ce mai nimeni nu credea ca ar fi vreodata posibil, insa ceva ce a fost anuntat oficial pentru sute de milioane de utilizatori. Mai exact, cei de la WhatsApp le permit companiilor din India sa vanda pachete de asigurare de sanatate, si poate chiar pachete de pensie, pentru oamenii care sunt interesati sa cumpere asemenea produse prin intermediul unei platforme de mesagerie.

WhatsApp are in India cea mai mare baza de utilizatori din intreaga lume, si acolo testeaza multe dintre produsele pe care decide sa le ofere pentru clientii din intreaga lume, aparent inclusiv si lucruri de acest gen. Asigurarea de sanatate si un pachet de economii pentru pensie nu e tocmai ceva ce un om obisnuit ar cumpara prin WhatsApp, insa iata ca se incearca inclusiv lucruri de acest gen pe o platforma de mesagerie care se transforma intr-un magazin online.

WhatsApp: Anuntul INCREDIBIL, ce NU Credea Cineva Posibil

WhatsApp colaboreaza cu diverse banci din tara pentru a putea oferi o asemenea functionalitate pentru cei 20 de milioane de utilizatori, deocamdata, care au acces si la WhatsApp Pay prin platforma de mesagerie. Numarul acestora este in crestere pentru ca reprezinta doar 5% din numarul total de utilizatori WhatsApp din intreaga tara, astfel ca e de asteptat sa se dubleze, cel putin, in cursul urmatoarelor luni de zile, sau cel putin asta spera compania.

“WhatsApp este profund angajat în India cu peste 400 de milioane de utilizatori activi, aceasta este cea mai mare piață a noastră. Obiectivul nostru principal va fi întotdeauna să oferim cea mai simplă, fiabilă, privată și sigură experiență pentru ca oamenii să se conecteze între ei. Cu toate acestea, în India, construim și pe alți patru piloni. WhatsApp a lucrat proactiv la mai mulți piloți pentru a se asigura că fiecare adult are acces la cele mai elementare servicii financiare și de trai esențiale prin intermediul dispozitivului său mobil. Până la sfârșitul acestui an, ne așteptăm ca oamenii să poată cumpăra asigurări de sănătate la prețuri accesibile, prin WhatsApp.”

WhatsApp spune deasemenea ca separat de asigurare de sanatate, si pachete de economii pentru pensie, e posibil ca prin platforma sa sa fie vandute inclusiv produse educationale, sau pentru agricultura. Asta ar fi o schimbare majora fata de modul in care a fost gandita pana acum platforma de mesagerie, si ar fi o surpriza foarte interesanta fata de ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata de catre WhatsApp, iar de aici totul ar putea ajunge si in alte tari.

WhatsApp vrea sa lanseze sistemul sau de transferuri de bani in mai multe tari separat de India, asa ca e de asteptat ca inclusiv aceste pachete de servicii sa fie oferite in alte zone de pe glob.