Raed Arafat: ce trebuie sa faca romanii cand merg in vizite la parinti, prieteni

raed arafat romani vizite parinti prieteni craciun

Raed Arafat are astazi un anunt foarte important cu privire la vizitele pe care romanii vor sa le faca in perioada sarbatorilor de iarna la prieteni, parinti, bunici, etc, el explicand cum ar trebui sa se comporte oamenii pentru a se proteja pe sine, si a ii proteja pe altii.

Raed Arafat spune ca folosirea mastilor, dezinfectarea mainilor, si reducerea substantiala a timpului petrecut in casa, reprezinta singurele metode de a incerca sa evitati o posibila infectare, desigur solutia cea mai buna fiind evitarea totala a deplasarii.

„Dacă vrem să-i vedem, mergem în vizită cu mască și stăm foarte puțin și plecăm. Dar asta înseamnă cu mască, distanțare, mâini dezinfectate, respectarea tuturor regulilor. Pentru cei care nu pot să amâne aceste întâlniri și să se abțină, poate că aceasta este o soluție de mijloc.

Riscul este semnificativ, este serios. Nu este de glumit cu el. Această boală s-a dovedit a fi mult mai mult decât au spus unii la început, că este o simplă gripă.

Dacă aduci bunicii de la țară la tine, stai cu ei acasă, cu copii, cu tot, poate că bunicii vor pleca infectați după asta. Trebuie înțeles acest lucru. Nu este o dorință a doctorului Arafat sau a autorităților sanitare sau a oricui să strice vacanța pentru nimeni.”