Raiffeisen Bank: Anunt UIMITOR, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank are un anunt uimitor pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum pot profita ei de ceea ce primesc.

Raiffeisen Bank hibrid

Raiffeisen Bank incearca sa ii surprinda in totalitate pe clientii sai din toata Romania cu o veste extrem de buna care vine sa ii anunte si in legatura cu o gratuitate majora pe care o ofera pentru unii dintre ei. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au un concurs special pentru clientii care-i folosesc serviciile de Premium Banking in Romania in momentul de fata, ei avand sansa de a castiga o masina Mazda CX-30 hibrid de la institutia financiara acum.

Raiffeisen Bank vine cu aceasta surpriza pentru ca exista multi romani interesati sa castige in aceasta perioada o masina, insa in cazul acestui concurs doar cei care au servicii bancare premium pot participa. Cei de la Raiffeisen Bank ofera de ceva vreme servicii bancare premium pentru clientii din toata Romania, si exista mai mult ca sigur destui care le au active pentru utilizare in momentul de fata, deci ei pot participa la concurs.

Raiffeisen Bank: Anunt UIMITOR, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank le cere deasemenea clientilor sa faca cumparaturi de minim 2000 de LEI pana in data de 31 ianuarie 2021 folosind cardurile de debit Mastercard Gold pentru a fi inscrisi si a vea sansa de a castiga masina. Desigur ca in gama de clienti ai serviciilor premium exista romani care au si salarii mari, deci in mod teoretic, cam oricare dintre ei ar trebui sa fie inscrisi automat in cadrul concursului facut de catre Raiffeisen Bank in tara.

Raiffeisen Bank mai ofera, separat, de masina inclusiv kituri smart pentru birou si acasa, iar din imaginea de promovare vedem ca este vorba despre televizoare si casti wireless pentru cei care decid sa participe. Ideea din spatele acestui concurs facut de catre Raiffeisen Bank este una foarte interesanta, si e posibil ca un numar destul de mare de clienti din Romania sa profite de ceea ce a creat institutia financiara in aceasta perioada din an.

Raiffeisen Bank desfasoara acest concurs pana in data de 31 ianuarie 2021, dupa care va extrage castigatorii, si va oferi premiile pentru cei care au norocul de a fi alesi.