Samsung GALAXY S21 ULTRA va fi LANSAT cu 6 Camere Integrate

Samsung GALAXY S21 ULTRA este in centrul unui anunt extrem de interesant astazi, iata ce surpriza majora va veni pentru noul model de telefon al Samsung.

Samsung GALAXY S21 ULTRA camerele

Samsung GALAXY S21 ULTRA este urmatorul model important de telefon care va fi lansat pentru fanii Samsung din intreaga lume, si se pare ca va veni cu o schimbare extrem de importanta, si probabil o premiera. Samsung GALAXY S21 ULTRA va avea 6 camere integrate de catre cei de la Samsung, un salt marede la actualul modul de camera folosit in seria S20, insa iata ca ajungem intr-un final si la a avea cat mai multi senzori de imagine in telefoane.

Samsung GALAXY S21 ULTRA este dezvaluit aproape in totalitate inainte de lansare, cei de la Samsung parand sa nu mai poata tine ascunse secrete de cineva, si asta in conditiile in care interesul vis-a-vis de telefon este mare. Samsung GALAXY S21 ULTRA urmeaza sa aiba senzori de imagine telphoto cu zoom optic de pana la 3X si 10X, echivalentul unor distante focale de 72mm si 240mm, ceea ce va ajuta la inregistrarea de poze bune la distante mari.

Samsung GALAXY S21 ULTRA va fi LANSAT cu 6 Camere Integrate

Samsung GALAXY S21 ULTRA va avea deasemenea o camera principala cu senzor de imagine de 108 megapixeli, aceasta fiind mai lata, de 24mm, insa va exista deasemenea si un senzor cu laser pentru focalizare automata. Noul senzor de imagine principal pe care Samsung GALAXY S21 ULTRA il va avea este unul imbunatatit in comparatie cu cel din actuala serie S20, ceva ce ar fi o veste extrem de buna pentru multi dintre clientii care asteapta telefoanele.

Samsung GALAXY S21 ULTRA va veni si cu alte imbunatatiri separat de camera, cum ar fi un ecran cu diagonala de 6.8 inch si rata de refresh de 120 Hz, ceva ce ar trebui sa imbunatateasca radical experienta sa de utilizare. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S21 ULTRA va avea inclusiv un procesor mult mai performant, si o baterie de capacitate mult mai mare, acestea fiind schimbari pe care foarte multa lume le asteapta de ceva vreme in telefon.

Samsung GALAXY S21 ULTRA ar trebui sa fie prezentat in data de 14 ianuarie de catre cei de la Samsung, in timp ce lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc ceva mai tarziu, fara a se cunoaste vreo data inca.