Huawei: Decizia foarte IMPORTANTA Anuntata la Inceputul 2021

Huawei are o foarte importanta decizie anuntata la inceput de an 2021 de catre fondatorul companiei, iata ce a dezvaluit in mod oficial acesta.

huawei concentrare

Huawei este una dintre cele mai mari companii tehnologice din intreaga lume, produsele sale fiind folosite de catre sute de milioane de oameni de pe planeta, si zeci de mii de companii. Huawei are un succes atat de mare incat SUA a recurs la sanctiuni dure pentru a incerca sa-i opreasca intr-o buna masura cresterea, si a reusit, iar o noua decizie vine in mod surprinzator chiar inainte ca Donald Trump sa plece de la Casa Alba, si problemele sa dispara.

Huawei si-a vandut divizia de telefoane ieftine Honor, pe finalul anului 2020, iar acum fondatorul sau spune ca ea ar trebui sa-si reduca si mai mult investitiile in produse pentru companii, dar si productia. Fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, sustine ca in 2021 compania ar trebui sa se axeze in principal pe zonele strategice ale afacerilor sale, si sa nu mai “incerce sa faca tot”, asa cum s-a intamplat pana acum, si vorbim despre o schimbare radicala de directie.

Huawei: Decizia foarte IMPORTANTA Anuntata la Inceputul 2021

Huawei este o companie cu o putere limitata, conform fondatorului sau, iar din aceasta cauza el spune ca ea trebuie sa se concentreze pe acele oportunitati care-i aduc banii de care are nevoie. Fondatorul Huawei spune ca a sa companie trebuie sa faca produse pentru mediul de afaceri care sa fie diferite de cele existente, si sa genereze venituri pentru ca spre deosebire de Amazon, sau Alibaba, nu exista fonduri nelimitate pentru investitiile sale.

“Deoarece suntem o companie cu putere limitată, trebuie să facem bine și să reglăm fin proiectele pe care le vom face. Trebuie să profităm de oportunități în zonele în care putem, să ne concentrăm energiile și să facem o treabă bună într-un mod practic. Doar atunci putem găsi cu adevărat o soluție mai bună decât altele. Dar Huawei nu poate lua același drum ca Alibaba și Amazon, deoarece nu avem „bani interminabili”.”

Huawei vrea sa profite de procesul de digitalizare fortata prin care guvernele si companiile trec din cauza pandemiei de Coronavirus, iar concentrarea companiei se va indrepta spre aceasta oportunitate. Huawei a facut 15 miliarde de dolari din vanzarea diviziei de telefoane Honor, insa se pare ca exista interes pentru a genera si mai multi bani de pe urma investitiilor care sunt facute in digitalizare in lumea intreaga in momentul de fata, si e vorba despre fonduri multe.

Huawei isi schimba complet directia de actiune pentru ca sanctiunile impuse de catre Donald Trump au afectat intr-o buna masura activitatea companiei, dar fondatorul sau prezinta si solutiile care exista pentru companie.