Huawei P50 Pro: Primele Specificatii pentru Noile Telefoane

Huawei P50 Pro are parte de dezvaluirea primelor specificatii pentru noile modele, iata ce a fost anuntat inainte de lansarea seriei noi de telefoane.

Huawei P50 Pro specificatii

Huawei P50 Pro urmeaza sa fie modelul de top din seria P50 pe care compania Huawei vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume in primavara acestui an, si vorbim despre surprize foarte interesante pregatite. Mai exact, se pare ca seria P50 va fi formata din tre modele nu din mai multe, astfel ca ne asteptam sa vedem un Huawei P50, Huawei P50 Pro Pro, si un Huawei P50 Pro Plus, fiecare cu propriile specificatii menite sa genereze interes din partea consumatorilor.

Huawei P50 Pro urmeazas a aiba un ecran cu diagonala de 6.6 inch, in timp ce Huawei P50 ar trebui sa aiba unui de 6.1 – 6.2 inch, iar Huawei P50 Pro Plus ar putea avea un ecran cu diagonala de 6.8 inch. Vorbim despre diferente normale pentru Huawei P50 Pro si celelalte modele din serie, ceva ce este de asteptat de la telefoanele Huawei care isi vor face aparitia, poate, prin luna martie, daca nu cumva mai devreme, din moment ce seria GALAXY S21 e lansata mai devreme.

Huawei P50 Pro: Primele Specificatii pentru Noile Telefoane

Huawei P50 Pro va fi cel mai cautat dintre modele, cel mai probabil, pentru ca ar trebui sa aiba combinatia cea mai buna intre banii platiti le telefon si ceea ce ofera pentru clienti, asa cum se intampla cu GALAXY S20 Plus. In Huawei P50 Pro ar trebui sa se regaseasca cam tot ceea ce ofera si P50 Pro Plus, exceptand ecranul de diagonala mai mare, dar si bateria de capacitate superioara, ambele necesare pentru un telefon care va fi si mult mai mare.

Huawei P50 Pro va avea un chip Kirin 9010, la fel ca si celelalte modele din serie, iar asta pentru ca ele au fost produse in cantitati, aparent, suficiente inainte ca sanctiunile din SUA sa impiedice TSMC sa mai colaboreze cu Huawei. In general compania nu actualiza oricum procesoarele in raport cu cele ale seriei Mate de generatie curenta, astfel ca in Huawei P50 Pro vom vedea aceleasi performante bune pe care le ofera si telefoanele Mate 40 Pro.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in primavara impreuna cu celelalte modele de telefoane din serie, si nu putem decat sa steptam sa vedem care este lista completa de surprize pregatita pentru toata lumea.