RCS & RDS: OFICIAL, Anuntul IMPORTANT pentru Clientii Romani

RCS & RDS a facut un important anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iata ce veste grozava vine pentru toata lumea chiar acum.

RCS & RDS acum

RCS & RDS a publicat astazi un nou anunt oficial pentru o buna parte dintre clientii sai din toata Romania, si este vorba despre o masura importanta pe care operatorul de telecomunicatii o ia pentru binele acestora. Mai exact, cei de la RCS & RDS au luat decizia de a organiza saptamana viitoare o promotie speciala disponibila exclusiv online pentru clientii din toata tara, si n-ar strica sa profitati de ocazie daca sunteti interesati de ceea ce va fi disponibil.

RCS & RDS s-a gandit ca n-ar strica daca le-ar oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o promotie pentru extraoptiunea Film Now disponibila pentru abonamentele de televiziune pe care le are. Dupa cum prea bine stiti deja unii dintre voi, extraoptiunea Film Now va ofera posibilitatea de a urmari o varietate de filme care in mod normal nu sunt disponibile pe posturile obisnuite, iar RCS & RDS va avea o promotie speciala pentru ea.

RCS & RDS: OFICIAL, Anuntul IMPORTANT pentru Clientii Romani

RCS & RDS acum filme

RCS & RDS nu spune ce fel de oferta speciala va avea pentru extraoptiunea Film Now, insa e cel mai probabil vorba despre o perioada de gratuitate la activare, pentru ca pretul ei e oricum foarte mic. E improbabil ca extraoptiunea Film Now sa fie oferita la pret redus de catre cei de la RCS & RDS, deci nu e exclus sa vedem gratuitate de o luna, sau doua, in cazul activarii sale cu o perioada contractuala de 12 luni de zile, ceva ce am mai vazut.

RCS & RDS vrea sa ii ajute pe romani sa descopere cele mai bune filme pe care le pot urmari pe propriile televizoare, iar cu aceasta extraoptiune aveti acces la o gama variata, si nu doar pe televizoare. Cei de la RCS & RDS permit vizualizarea filmelor inclusiv prin sistemul DIGI Online, astfel ca puteti urmari tot continutul de oriunde din Romania prin intermediul acestei platforme de streaming video la cerere, si asta va poate fi de foarte mare ajutor.

RCS & RDS nu spune nici cand va da startul acestei oferte speciale pregatita pentru clientii din toata Romania, dar cel mai probabil o vom vedea activa undeva din cursul zilei de luni.