DACIA Logan 3: PROASTA Veste la care NU se Asteptau Romanii

DACIA Logan 3 este asteptata de catre foarte multi clienti din Romania si alte tari din Europa, insa pentru ei vine si o veste foarte proasta acum.

DACIA Logan 3 configurare

DACIA Logan 3 se apropie incet, dar sigur, de lansare, si v-am spus zilele trecute despre faptul ca masinile vor putea fi comandate de catre toti clientii interesati de ele chiar de la inceputul lunii februarie. Foarte putin timp ne desparte de momentul in care DACIA Logan 3 va putea fi comandata de catre oricine, insa asta aduce si o veste proasta pentru multi dintre cei care sunt interesati de masini, deoarece e posibil ca personalizarea sa fie exclusa momentan.

DACIA Logan 3 va fi lansata la inceput de februarie, si comenzile vor putea fi facute tot de atunci, insa acum oricine poate comanda Sandero Stepway 3, acestea fiind oferite inca de la finalul lunii decembrie. Problema este ca deocamdata clientii DACIA pot alege doar dintre modelele deja produse ale Sandero Stepway 3, fara optiunea de a configura un model nou, si e foarte posibil ca in cazul DACIA Logan 3 lucrurile sa stea la fel, cel putin la inceput.

DACIA Logan 3: PROASTA Veste la care NU se Asteptau Romanii

DACIA Logan 3 ar urma sa poata fi cumparata doar in seriile limitate de configuratii care au fost facute de catre cei de la DACIA, si abia mai tarziu in cursul anului 2021 ar trebui sa putem configura singuri masinile. Ideea de a vinde DACIA Logan 3 doar in configuratii predefinite nu e tocmai neobisnuita, iar asta pentru ca DACIA isi face un stoc de masini pe care le trimite in reprezentantele sale, astfel incat clientii sa aiba ce cumpara chiar de la lansare.

DACIA Logan 3 va fi o masina extrem de cautata de catre romanii din toata tara, si din alte tari din Europa, asa ca personalizarea va fi unul dintre elementele cele mai importante pentru clientii noi. O problema mare va fi si cu livrarea modelelor personalizate ale DACIA Logan 3, iar asta pentru ca ar putea fi vorba despre cateva luni care vor trece intre comanda si livrarea efectiva a masinii, ceea ce se intampla in mod normal la destul de multi producatori.

DACIA Logan 3 va ajunge in reprezentantele din toata Romania chiar de la finalul acestei luni, astfel ca toti cei interesati sa testeze noile modele de masini, o vor putea face mai rapid decat credeau.