GTA 6: Schimbarea RADICALA ce era Crezuta Total IMPOSIBILA

gta 6 femeie

GTA 6 este jocul la care foarte multi dintre fanii companiei Rockstar Games viseaza in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un joc pentru care s-au generat extrem de mari asteptari pana acum, si asta e perfect normal din moment ce el vine la peste 7 ani distanta de cel anterior.

GTA 6 urmeaza sa fie primul titlu din seria Grand Theft Auto care va avea o femeie ca personaj principal, ceva ce parea de neconceput acum cativa ani, insa iata ca pe masura ce lumea se schimba, se schimba si jocurile pe care le jucam in viata de zi cu zi.

GTA 6 nu are dezvaluite si alte detalii cu privire la aceasta schimbare majora pe care o vom vedea pentru joc, ceea ce desigur ca nu e o surpriza, leak-urile de acest gen venind de obicei si fara prea multe detalii cu privire la ceea ce va fi efectiv oferit pentru toti jucatorii.

GTA 6 va avea, pe de alta parte, facute una dintre cele mai radicale schimbari de pana acum pentru modul de joc pe care il asteapta jucatorii din intreaga lume, si asta vine ca o surpriza extrem de buna pentru toata lumea, oferind si o experienta diferita.

GTA 6 va deveni mai atractiv si pentru jucatoarele din intreaga lume, iar asta pentru ca majoritatea titlurilor populare au si personaje feminine disponibile, iar cei de la Rockstar Games au cam evitat pana acum sa integreze prea multe in jocurile lor.