Planeta Jupiter: INCREDIBIL Anunt al NASA care UIMESTE Total

Planeta Jupiter este in centrul unui incredibil anunt venit de la NASA, iata cum a fost uimita foarte multa lume de o majora descoperire noua.

Planeta Jupiter radio

Planeta Jupiter este in centrul unui incredibil anunt facut de catre NASA, acesta luand prin surprindere extrem de multa lume, si asta pentru ca vorbim despre o noua premiera impresionanta. Mai exact, NASA a dezvaluit in mod oficial astazi faptul ca a detectat un semnal radio misterios care a fost produs de catre luna Ganymede de langa planeta Jupiter, si asta vine ca o surpriza impresionanta la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata.

Planeta Jupiter are mai multe luni care o orbiteaza, iar aceasta descoperire in premier apentru Ganymede nu vine sa dea de inteles ca ar putea exista viata extraterestra acolo, ci din contra, totul este perfect natural. Oamenii de stiinta spun ca acest semnal radio FM nu are legatura cu decat cu felul in care se misca materia prin univers, diverse semnale radio fiind detectate si pentru planeta Jupiter inca din anii ’90, dar ele au legatura cu al sau camp magnetic.

Planeta Jupiter: INCREDIBIL Anunt al NASA care UIMESTE Total

Planeta Jupiter are mai multe luni in orbita, dar Ganymede este cea mai mare dintre ele, si cea care a atras interesul oamenilor de stiinta care au descoperit ca ea ar avea un ocean subteran. Desigur ca pana la o posibila confirmare a existentei sale este cale foarte lunga, insa planeta Jupiter contine si mai multe mistere decat lunile sale, si mai mult ca sigur ca ele vor fi dezvaluite in timp, dar nimeni nu stie foarte clar cam cat ar urma sa dureze acest lucru in viitor.

Planeta Jupiter nu a avut pana acum detectat vreun posibil semn care sa poata confirma existenta vietii, si nici acum nu vorbim despre acest lucru, ci doar despre procesele normale din univers. Desi oamenii de stiinta cauta cu foarte mare interes locuri in univers in care sa descopere viata, planeta Jupiter nu e una dintre locatiile in care s-ar putea gasi acest lucru, dupa cum prea bine stiti deja de ceva vreme, asa ca n-ar trebui sa fim mirati.

Planeta Jupiter va ramane pana prin 2025 in monitorizarea sondei spatiale Juno, iar separat de planeta, ea va vizita inclusiv lunile care se afla in orbita sa, deci s-ar putea sa aflam si mai multe secrete.