MEGA IMAGE: IMPORTANTA Veste, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

MEGA IMAGE are o foarte importanta veste pentru toti romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit in 2021, si cum profiti de tot chiar acum.

MEGA IMAGE loialitate

MEGA IMAGE are o veste foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, si e una despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza, si pentru ca este una cu impact serios in magazine. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE au anuntat in mod oficial o noua campanie promotionala pentru clientii din toata Romania, una care are la baza dorinta de a le oferi romanilor doar ceea ce este mai bun din toate magazinele sale chiar acum.

MEGA IMAGE a anuntat ca pana la inceputul lunii februarie le ofera clientilor din toata Romania un produs gratuit in momentul in care cumpara anumite produse care sunt disponibile in oferte speciale. Mai exact, cei care au carduri Connect se pot bucura de oferte speciale in toate magazinele MEGA IMAGE din toata tara, iar pana in 3 februarie, pentru uneie cumparate in pachete de cate doua, este oferit si un al treilea gratuit, ceva ce pana acum nu era disponibil.

MEGA IMAGE: IMPORTANTA Veste, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

MEGA IMAGE are pe website-ul sau listata oferta completa pentru toate produsele pe care le ofera la pret promotional in momentul de fata, si exista destule dintre care sa puteti alege acum. Produsele nu sunt ambalate special pentru aceasta promotie, deci fiecare va fi disponibil singur la raft, iar clientii le vor putea lua separat, si tot se vor putea bucura de promotiile speciale care sunt disponibile pentru ele, reducerea fiind aplicata la casa de marcat.

MEGA IMAGE are doar un numar limitat de produse care se bucura de reduceri in cadrul acestei campanii, asa ca trebuie sa fiti foarte vigilenti la tot ceea ce este pus la vanzare, pentru a face alegerile corecte. Asta inseamna ca va trebui sa va uitati exact la produsele din oferte, si sa le cumparati doar pe acelea, iar asta deoarece pentru altele nu veti beneficia de vreo oferta, si e bine sa stiti acest lucru inainte de a merge in magazine.

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, cu cateva sute de locatii deschise, inclusiv cele partenere, si in mod teoretic, in toate exista aceasta promotie.