Samsung GALAXY S21: Ce Primesc GRATUIT Clientii la Achizitie

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care va fi livrata cu unele cadouri oferite la achizitie clientilor, iata ce va oferi fara plata compania Samsung.

Samsung GALAXY S21 cadouri

Samsung GALAXY S21 este urmatoarea generatie de telefoane mobile pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume in cursul zilei de maine, ea fiind in dezvoltare de aproape un an de zile. V-am spus saptamanile trecute ca pentru precomenzile facute in Romania pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S21 este oferita o reducere de 200 de LEI sub forma de voucher pentru preinscriere inainte de evenimentul oficial.

Samsung GALAXY S21 ar putea avea totusi si alte cadouri grozave oferite la precomanda de catre compania Samsung, iar aici vorbim despre casti Galaxy Buds Live, dar si despre SmartTag, un produs noi care va fi lansat maine. Incepem cu Galaxy Buds Live, care se pare ca vor fi oferite gratuit pentur cei care vor precomanda Samsung GALAXY S21 si Samsung GALAXY S21 Plus, impreuna cu SmartTag valoarea cadourilor oferite de catre coreeni fiind de 200 de euro.

Samsung GALAXY S21: Ce Primesc GRATUIT Clientii la Achizitie

Samsung GALAXY S21 Ultra va fi livrat cu o pereche de casti Galaxy Buds Pro, separat de SmartTag, acest pachet avand o valoare de aproximativ 260 de euro, din care 230 de euro este doar valoarea castilor. Aceste cadouri vor fi oferite de catre compania Samsung pentru precomenzile facute pentru Samsung GALAXY S21 in anumite tari din Europa, dar e posibil ca in Romania sa nu se ofere asemenea tipuri de produse fara plata la precomanda telefoanelor.

Samsung GALAXY S21 va fi dezvaluit in mod oficial in cursul zilei de maine de catre compania Samsung, insa lansarea efectiva in magazine ar putea avea loc mult mai tarziu de atat. Nu e clar deocamdata daca ianuarie, sau februarie, e luna in care telefoanele vor ajunge in magazine, dar este de asteptat ca abia luna viitoare sa fie livrate unitatile, iar asta pentru ca de obicei trec minim doua saptamani intre evenimentul de prezentare si vanzare in magazine.

Samsung GALAXY S21 este una dintre cele mai asteptate serii de telefoane din lume in momentul de fata, milioane de oameni asteptand sa poata cumpara noile modele ale companiei coreene.