Orange: SURPRIZA MILIOANELOR de Romani, e GRATUIT si in 2021

Orange a anuntat o surpriza grozava pentru milioanele de romani din toata tara, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea inclusiv in anul 2021.

Orange periodic

Orange a anuntat in mod oficial astazi faptul ca si in 2021 ofera o surpriza grozava pentru milioane de romani din toata tara, nu doar clienti, ci oricine este interesat sa profite de acest beneficiu major. Mai exact, cei de la Orange ofera detalii in aceasta pagina cu privire la ceea ce au pregatit pentru romanii din toata tara, si o serie de premii sunt disponibile pentru romanii care vor sa intre gratuit in posesia lor daca au suficient de mult noroc la tragerea la sorti.

Orange le ofera romanilor care se inscriu la newsletter-ul sau posibilitatea de a castiga o serie de premii foarte interesante, si nu chiar atat de ieftine, pentru simpla inscriere si confirmare a acestui proces. Conform paginii in care cei de la Orange vorbesc despre premiile pe care le ofera, vorbim despre un laptop MacBook Air, despre o tableta iPad 6, dar si despre o trotineta electrica, fiecare dintre ele avand valoare de peste 1000 de LEI, si uneori chiar mult mai mare.

Orange: SURPRIZA MILIOANELOR de Romani, e GRATUIT si in 2021

Orange ofera in mod gratuit aceste trei premii pentru cei care sunt alesi castigatori dupa tragerea la sorti pe care compania o va organiza la finalul perioadei in care este disponibila inscrierea. Concursul celor de la Orange a inceput in 25 noiembrie 2020, deci urmeaza sa se desfasoare pentru o perioada mai lunga de timp, chiar daca drept premii sunt oferite doar trei produse, fiecare dintre ele fiind util in felul sau pentru clientii din Romania.

Orange nu e la primul concurs de acest gen pentru newsletter-ul sau, si mai mult ca sigur vom vedea altele similare dupa ce acesta se va termina, asta deoarece operatorul vrea sa convinga lumea sa se inscrie la newsletter-ul sau. Dupa inscriere, veti primi de la Orange informatii cu privire la ofertele care sunt disponibile in cadrul magazinului sau online, si nu numai, iar daca va veti uita cu atentie, veti vedea ca veti putea profita de multe beneficii grozave.

Orange mai are si alte concursuri foarte interesante de care puteti profita in perioada aceasta, asa ca ramane doar sa va decideti cu privire la ceea ce vreti sa faceti pentru a va bucura de ele.