ING Bank: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj foarte important transmite la inceputul anului 2021.

ING Bank extindere

ING Bank are astazi o surprinzatoare veste de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care vizeaza extrem de multi oameni care probabil ca nu se asteptau sa aiba parte de asa ceva. Mai exact, cei de la ING Bank au anuntat ca toti clientii care inca mai au nevoie de prelungirea amanarii ratelor la credite din cauza efectelor economice ale pandemiei de Coronavirus, inca mai pot cere acest lucru la banca in 2021.

ING Bank le spune romanilor ca si in 2021 pot profita de prevederile pe care OUG 227/2020 le-a adus pentru romanii afectat din cauza pandemiei de Coronavirus, si care au avut nevoie de o amanare a platii ratelor la credite. ING Bank spune ca amanarea poate fi ceruta pentru toate tipurile de credite pe care le-a acordat pana in momentul de fata, atat in ceea ce priveste persoanele fizice, cat si in ceea ce priveste persoanele juridice, deci oricine poate profita.

ING Bank: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank a aplicat prevederile ordonantei de urgenta inclusiv in prima parte a anului trecut, atunci cand foarte multi romani au avut nevoie de ajutor pentru amanarea ratelor la creditele pe care le-au luat. Acum lucrurile merg in acelasi ritm din moment ce pandemia de Coronavirus inca genereaza probleme extrem de mari pentru economia Romaniei, iar cei de la ING Bank incearca sa ii ajute pe romani si in anul 2021, ceea ce este o veste grozava.

ING Bank e prima banca mare din Romania de la care vedem un mesaj de acest gen la inceputul acestui an, insa cel mai probabil si celelalte banci au grija de clientii lor intr-un mod similar. ING Bank e una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar substantial de clienti, cateva zeci de mii dintre ei cerand deja in 2020 amanarea ratelor pentru credite, si e posibil ca numarul sa fie cel putin la fel de mare in cursul anului 2021, ceea ce nu ar fi surprinzator.

ING Bank are pe website-ul sau detalii cu privire la amanarea ratelor la credite, astfel ca puteti vedea acolo toate detaliile, si puteti sa va calculati noua rata pe care o veti plati.