Telefoanele Huawei: 2021 aduce si o Mare Schimbare RADICALA

Telefoanele Huawei incep anul 2021 cu o foarte mare schimbare anuntata pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce se va intampla cu toate dintre ele.

telefoanele huawei impunere

Telefoanele Huawei raman in continuare unele dintre cele mai importante din toata lumea, dar mai putin prin cantitatea de modele vandute, si mai mult prin renumele companiei care le produce. In 2021 telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare importanta, iar asta deoarece Harmony OS urmeaza sa fie integrat in cadrul modelelor care vor fi puse in vanzare anul acesta, asta in tandem cu versiunea Android care este disponibila inclusiv acum pentru unele modele.

Telefoanele Huawei care vor fi lansate in 2021 de catre compania Huawei vor avea doar Harmony OS preinstalat in China, iar in restul lumii Android va fi oferit in paralel cu acest sistem de operare. Huawei vrea sa forteze o rata de adoptie agresiva pentru Harmony OS in telefoanele Huawei care vor fi lansate in urmatorii ani, iar pentru 2020 si-a stabilit un obiectiv de minim 200 de milioane de dispozitive cu acest sistem de operare, insa nu vorbim doar despre telefoane.

Telefoanele Huawei: 2021 aduce si o Mare Schimbare RADICALA

Telefoanele Huawei nu vor mai ajunge prea curand la 200 de milioane de unitati vandute pentru ca divizia Honor a fost deja instrainata de catre companie, dar obiectivele sale sunt totusi marete. Mai exact, Huawei vrea ca in 2021 sa ajunga la 300 – 400 de milioane de dispozitive care au Harmony OS instalat, indiferent despre ce tip de dispozitive vorbim, insa e clar ca telefoanele Huawei vor fi in prim plan in ceea ce priveste adoptarea la scara larga.

Telefoanele Huawei vor fi vandute la nivel global initial cu Harmony OS oferit in paralel cu Android insa cel mai probabil in vreo 2/3 ani va fi eliminat in totalitate Android-ul celor de la Google. Compania chinezeasca a luat aceasta decizie din cauza administratiei lui Donald Trump, care nu i-a prea dat de ales in ultimul an, asa ca telefoanele Huawei vor merge mai departe cu un sistem de operare diferit, dar care poate ca n-ar trebui vazut ca unul de incredere.

Telefoanele Huawei vor avea exclusiv Harmony OS in China din 2021, si asta inseamna ca ne putem astepta la atingerea unei rate de adoptie mari multumita acestei tari in care Android era oricum oferit in format limitat.