BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, Schimbarea MAJORA din 2021

BRD Romania are un anunt de ultima ora care vizeaza foarte multi clienti din Romania, iata ce schimbare importanta face de la 1 ianuarie 2021.

BRD Romania ajutor

BRD Romania are un anunt de ultima ora emis pentru clientii sai din toata Romania, si daca ii folosesti serviciile financiare, atunci ar fi bine sa stii ce se intampla de la 1 ianuarie 2021. Nu, nu este vorba despre modificarile privind platile online, ci despre aplicarea prevederilor privind amanarea ratelor pentru creditele luate de la BRD Romania, banca detaliind pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stie oricine in legatura cu aceasta procedura foarte importanta.

BRD Romania spune ca incepand cu data de 1 ianuarie 2021 pune in aplicare prevederile OUG 227/2020, care modifica OUG 37/2020, care vizeaza amanarea ratelor pentru creditele bancare. BRD Romania spune ca aceasta procedura se aplica pentru clientii persoane fizice, dar si companiile din toata Romania, PFA-urilor, si profesiilor liberale, astfel ca oricine se va putea bucura de aceasta procedura pentru a cere amanarea platii ratelor pentru creditele lor.

BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, Schimbarea MAJORA din 2021

BRD Romania poate acorda o amanare de pana la 9 luni pentru plata ratelor aferente creditelor luate de la banca, insa desigur ca asta vine si cu niste costuri pentru clientii care aleg sa faca asta. Costurile aceste apot fi calculate de catre clientii BRD Romania directin website-ul bancii, acolo unde exista un calculator special de care oricine se poate folosi pentru a afla cat de mult va mai avea de platit dupa ce trece perioada pentru care va fi ceruta amanarea ratelor.

BRD Romania are descrise pe website-ul sau inclusiv conditiile de eligibilitate pe care se pot baza clientii sai din Romania daca vor sa ceara o amanare a ratelor pentru creditele pe care le-au facut. Toate detaliile care sunt inscrise acolo sunt importante pentru clientii BRD Romania care vor sa profite de toata aceasta procedura, ea fiind una foarte complicata, dar care pana la urma poate fi de extrem de mare ajutor pentru clientii din toata tara.

BRD Romania ofera detalii despre aceasta procedura si prin telefon pentru cei care suna si cer informatii, sau pentru cei care decid sa mearga in magazinele sale pentru a afla informatiile.