GTA 6: Noua Tehnologie MAJORA care va Schimba Complet Jocul

GTA 6 roboti

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata pentru jucatorii din intreaga lume care asteapta lansarea sa, si vorbim despre o noua tehnologie care este pregatita pentru a fi inclusa in titlul in care Rockstar Games isi pune foarte mari sperante pentru a avea succes.

GTA 6 are dezvaluita in premiera o tehnologie majora care le va permite sa implementeze NPC-uri, acele “persoane” din joc care se plimba singure, conduc masini, ne ataca, etc, si care sunt controlate de sistem, dar incepand cu acest joc ele vor deveni mult mai inteligente.

GTA 6 are prezentat intr-un brevet de inventie, atribuit Rockstar Games, un nou sistem de control pentru aceste personale numite NPC-uri, iar el ne arata ca titlul s-ar putea schimba extrem de mult multumita modului in care sunt gandite ele.

GTA 6 ar urma sa aiba NPC-uri care ar putea anticipa miscarile pe care noi le facem in joc, dar si care ar avea profilul speciale pentru condus, sau atac, astfel incat sa se si miste diferit in functie de fiecare situatie in parte, ceea ce ne ofera o experienta complet diferita pentru joc.

“Jocurile pe computer oferă adesea lumi 3D în care se desfășoară jocul. Astfel de jocuri includ adesea personaje non-jucătoare (NPC-uri) care există în lumea 3D a jocului și care interacționează cu jucătorii umani, mediul 3D și alte NPC-uri. Aceste NPC-uri pot fi programate într-un conac de inteligență artificială astfel încât acțiunile lor în joc să fie conduse, cel puțin parțial, de deciziile în timp real luate de algoritmul NPC cu privire la starea actuală a jocului și a mediului. Jocuri precum acestea folosesc adesea o colecție de noduri (vârfuri) și margini (legături) (colecția cunoscută și sub denumirea de grafice, grafice direcționate, rețele de noduri și așa mai departe), printre altele, pentru a oferi căi pentru personajele care nu sunt jucătoare NPC-uri) pentru a traversa lumea jocului. De exemplu, fiecare nod ar putea corespunde unei locații fizice din lumea jocului. Și nodurile pot fi conectate la unul sau mai multe alte noduri într-o arhitectură grafică.”

GTA 6 este in lucru de ani, si ani, de zile la compania Rockstar Games, si foarte multa lume il asteapta cu foarte mare atentie, asa ca va fi interesant de vazut cate dintre zvonurile de acum se vor transforma in realitate, si cat vor ramane doar atat, simple zvonuri.