Raiffeisen Bank: Anuntul GROZAV de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank a publicat un anunt grozav, de ultima ora, pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank amprenta

Raiffeisen Bank a publicat un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe clientii din Romania, si este un mesaj care trebuie sa ajunga la ochii si urechile foarte multor oameni chiar acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu o schimbare importanta facuta pentru RaiPay in 2021, una care va permite efectuarea de plati mobile intr-un mod mult mai simplu chiar incepand din acest moment.

Raiffeisen Bank ofera aplicatia RaiPay pentru plati mobile pe telefoanele cu sistem de operare Android de ceva vreme, iar acum ea se pare ca a fost imbunatatita de catre banca pentru romani. Raiffeisen Bank spune ca in noua versiune a aplicatiei RaiPay a fost implementat un nou sistem de autorizare a platilor mobile, astfel ca o simpla scanare a amprentei de catre utilizator va determina autorizarea acelei plati oriunde ne-am afla noi.

Raiffeisen Bank: Anuntul GROZAV de ULTIMA ORA pentru Clienti

Raiffeisen Bank noul sistem necesita o configurare in prealabil a sistemului pentru plata, astfel ca nimic nu se face fara ca inainte de toate sa ne fi scanat amprenta pentru a putea autoriza respectiva plata. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una foarte buna, chiar daca vine la foarte mult timp distanta de momentul in care mai toate bancile din Romania au decis sa ofere un sistem de acest gen pentru clientii lor, ele fiind standardul in 2021.

Raiffeisen Bank nu a dat in prealabil de inteles ca va implementa o asemenea noua metoda de autorizare a platilor pentru clientii din Romania, astfel ca totul vine ca o surpriza foarte interesanta. Desigur ca foarte multa lume se va bucura de ceea ce este oferit acum pentru autorizarea platilor cu telefoanele, asa ca Raiffeisen Bank indeplineste intr-un final o foarte mare dorinta a clientilor sai, ceea ce vine totusi ca o veste extrem de buna.

Raiffeisen Bank va mai implementa si alte noutati importante pentru celelalte aplicatii pe care le ofera pentru clienti, deci trebuie doar sa avem rabdare ca noutatile sa fie oferite in mod oficial.