RCS & RDS: ULTIMELE ZILE, Inca este GRATUIT pentru Clienti

RCS & RDS inca mai ofera gratuit un beneficiu foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iata cum poti profita chiar acum de tot foarte rapid.

RCS & RDS divertisment

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, ia acestea sunt ultimele zile in care clientii din toata tara inca mai pot profita gratuit de ceva ce nu sperau ca vor avea. Mai exact, cei de la RCS & RDS au decis acum aproape doua saptamani sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a activa optiunea Film Now pentru abonamentele de televiziune si de a primi 2 luni gratuitate la folosirea sa.

RCS & RDS a lansat aceasta oferta cu valabilitate pana in data de 24 ianuarie, inclusiv, deci maine va expira aceasta promotie, si nu veti mai putea profita de ea prea curand, din pacate. Vorbim despre o promotie foarte buna prin care RCS & RDS ne ofera posibilitatea de a beneficia de 2 luni de Film Now gratuit daca activam oferta pentru o perioada de valabilitate de 12 luni de zile, pretul lunar al acesteia fiind de doar 3 LEI, deci un total de 30 de LEI pe an.

RCS & RDS: ULTIMELE ZILE, Inca este GRATUIT pentru Clienti

RCS & RDS spune ca in cadrul Film Now vor fi transmise cateva dintre cele mai importante filme produse pana in momentul de fata, asa ca veti putea urmari cateva titluri extrem de interesante. Printre filmele pe care RCS & RDS le transmite prin Film Now se numara Godzilla, Aquaman, A star is born, Men in Black: International, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, insa acestea sunt doar cateva dintre titlurile foarte interesante care vor fi disponibile pentru noi toti.

RCS & RDS stie foarte bine ca exista foarte multi romani care sunt interesati sa urmareasca filme bune pe posturile de televiziune pe care le receptioneaza in propriile case, asa ca incearca sa le ofere ceea ce vor. Desigur ca lista de filme si seriale pe care RCS & RDS le transmite este una mult mai ampla, si veti avea de ce sa profitati, asa ca daca hotarati sa activati extraoptiunea, veti avea si ce sa vedeti in cazul in care sunteti interesati de asta.

RCS & RDS nu va prelungi aceasta promotie pe care o are in momentul de fata, astfel ca daca sunteti interesati de ea, e bine sa profitati chiar acum inainte ca ea sa dispara in totalitate.