Android: Noua Versiune SPECIALA Pregatita de catre Google

Android are o noua versiune speciala pregatita pentru lansare de catre compania Google, iata ce surpriza majora urmeaza sa fie oferita pentru noi.

Android microdroid

Android este pregatit pentru lansare intr-o noua versiune speciala la care cei de la Google lucreaza in momentul de fata, si totul vine c ao surpriza extrem de interesanta pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la Google lucreaza la o versiune noua a Android care se numeste MicroDroid, si care este gandita pentru a functiona in masinile virtuale, ea avand si mai putine functii decat sistemul de operare standard, iar de aici vine si marea surpriza privind dezvoltarea sa.

Android are aceasta versiune facuta special pentru a permite virtualizarea aplicatiilor pentru telefoane in masini virtuale intr-un format cat se poate de simplu de folosit de catre dezvoltatori. Totul ar face parte dintr-un proiect al Google care ar avea menirea de a duce sistemul de virtualizare KVM al Linux si pe Android, iar MicroDroid ar putea fi solutia perfecta pentru ca Google sa poata oferi intr-un final fix acest lucru pentru cei care il doresc cu adevarat.

Android: Noua Versiune SPECIALA Pregatita de catre Google

Android ar putea fi rulat in paralel cu McroDroid in telefoanele utilizatorilor, noul sistem de operare fiind rulat in masini virtuale separate si izolate, pentru ca oamenii sa poata testa diverse aplicatii in telefoane in mod sigur. Mai mult decat atat, Android ar putea avea cu MicroDroid suport pentru o functie integrata in chip-urile Qualcomm Snapdragon 888, adica folosirea paralela si izolata a mai multor instante ale unui sistem de operare, si trecerea rapida intre ele.

Android are aici o implementare extrem de complexa pregatita de catre Google, dar ea nu e gandita pentru utilizatorii obisnuiti, si cel mai probabil va fi oferita in telefoanele din seria Google Pixel. Cei de la Google implementeaza de obicei in aceste modele functiile atat de avansate, asa ca nu ar fi o surpriza pentru nimeni daca aceasta schimbare pentru Android va fi oferita initial pentru aceste modele, iar in viitor si pentru telefoanele obisnuite.

Android are foarte multe schimbari pregatite pentru versiunea 12, care e acum in dezvoltare, insa nu se stie daca si aceasta va face parte dintre ele, asa ca ramane sa vedem ce se va intampla.