Guvernul Romaniei: brosura cu informatii privind vaccinarea impotriva Coronavirus

Guvernul Romaniei brosura vaccinare coronavirus

Guvernul Romaniei a publicat, prin Ministerul Sanatatii, o brosura cu informatii privitoare la vaccinarea impotriva Coronavirus, si totul in ideea de a ii ajuta pe romani sa afle mai multe detalii despre proces, ea fiind dedicata medicilor, dar oricine se poate folosi de ea.

Guvernul Romaniei prezinta acolo o varietate de date utile pentru cei care sunt medici si trebuie sa programeze romani pentru vaccinare, dar in baza lor foarte multa lume se poate informa cu privire la acest proces important care se desfasoara in tara noastra.

“Venim în sprijinul medicilor de familie și al medicilor curanți cu o broșură care conține informații utile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

“Medicii de familie și medicii curanți sunt vitali pentru o campanie de vaccinare reușită. Ei sunt cei mai aproape de pacienți și îi pot ajuta să ia decizii informate. Opiniile comisiilor de specialitate care au contribuit la această broșură confirmă că vaccinarea este sigură, eficientă și este calea prin care împreună putem să oprim pandemia. Materialul medical este redactat în colaborare cu comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătății. Credem că va fi un sprijin pentru medicii care primesc întrebări despre vaccinare de la pacienți sau care chiar ei au întrebări la care nu au găsit răspunsuri”, a declarat Dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.”