BRD Romania: Beneficiu IMPORTANT Oferit pentru TOTI Clientii

BRD Romania are un beneficiu foarte important pentru toti clientii din tara despre care multi nu stiu, iata ce ofera. si cum poti profita chiar acum.

BRD Romania mesagerie

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei exista un beneficiu important, despre care nu chiar toata lumea stie. Mai exact, BRD Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de informatii despre conturile lor bancare care sunt trimise direct prin SMS catre telefoane, totul fara a instala vreo aplicatie in dispozitive, sau a accesa vreun website.

BRD Romania le ofera clientilor posibilitatea de a activa online accesul la acest serviciu de trimitere de informatii prin SMS, astfel ca nici macar nu trebuie sa mergeti la banca pentru a beneficia de el. Conform celor de la BRD Romania, clientii trebuie doar sa completeze un formular de pe website-ul sau, si apoi vor fi contactati pentru a confirma informatiile pe care le trec in el, si in baza detaliilor va fi activat serviciul pentru folosire si a afla niformatii privind conturile.

BRD Romania: Beneficiu IMPORTANT Oferit pentru TOTI Clientii

BRD Romania spune ca prin SMS clientii vor primi informatii cu privire la tot ceea ce se intampla in conturile lor pentru a sti tot timpul cand ies, sau intra, bani in ele. Mai mult decat atat, o parola PIN va trebui setata pentru folosire in vederea primirii acestor informatii, chiar si prin SMS, BRD Romania cerandu-le clientilor sa isi aleaga singuri aceasta parola, astfel ca nu va fi una generata in mod automat de catre banca, asa cum se intampla la carduri.

BRD Romania spune ca acest beneficiu este disponibil pentru utilizare atat in Romania, cat si in strainatate in tarile in care exista roaming, deci puteti afla informatii oriunde va aflati. Un element important are la baza faptul ca BRD Romania nu mentioneaza DIGI Mobil ca unul dintre operatorii pe care pot fi primite SMS-uri prin acest serviciu, deci daca sunteti un client al acestui operator de telecomunicatii, e posibil sa nu va puteti bucura de el.

BRD Romania ofera inclusiv extrase ale ultimelor 5 tranzactii facute prin intermediul contului, ele fiind trimise prin SMS catre telefoanele noastre, asa ca putem avea o imagine mai detaliata asupra situatiilor.