Fortnite: Noua SURPRIZA cu care Epic Games Bucura Jucatorii

Fortnite a avut lansata o noua surpriza grozava pentru jucatorii din intreaga lume, cel mai popular titlu online din intreaga lume avand acum oferita o alta schimbare foarte buna de care ne putem bucuruca cu totii, mai exact un skin special pentru G.I. Joe.

Fortnite are lansat acest skin pentru G.I. Joe cu denumirea Snake Eyes, deci asa il veti putea descoperi in cadrul jocului, si impreuna cu el va fi deasemenea disponibila o jucarie pe care cei de la Hasbro o vor pune la vanzare pentru toti cei interesati de ea.

Fortnite are skin-ul disponibil acum pentru folosire, insa in cazul jucariei vorbim despre o perioada de asteptare de un an de zile pana cand ea va ajunge in mainile celor care vor dori sa cheltuie 40 de dolari pentru a o cumpara de la compania Hasbro.

Fortnite este folosit pentru promovarea filmului Snake Eyes: GI Joe Origins, care ar trebui sa fie lansat undeva in toamna acestui an, astfel ca lansarea jucariei abia in anul 2022 are legatura tot cu aceasta pelicula care va ajunge in cinematografe in acea perioada.

Fortnite are in mod obisnuit lansate foarte multe elemente bazate pe colaborari dintre marile companii americane, asa ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza faptul ca si de aceasta data Epic Games alege sa ne surprinda intr-un asemenea mod.