DACIA Duster 2022: Este ULTIMUL Model cu o Dotare IMPORTANTA

DACIA Duster 2022 va fi ultimul model al producatorului din Romania cu o dotare foarte importanta, iata ce trebuie sa stie toti clientii acum.

DACIA Duster 2022 ultimul

DACIA Duster 2022 este versiunea facelift a actualei generatii de SUV pe care compania romaneasca DACIA o vinde pentru clientii din Romania, si alte zone din Europa in momentul de fata. Desi se spera ca acest model va fi lansat in 2021, ei bine conform informatiilor recente privind planurile companiei se pare ca DACIA Duster 2022 e o denumire mai potrivita pentru ca urmeaza s avem parte de o punere in vanzare abia in cursul anului viitor, si nu acum.

DACIA Duster 2022 va fi un model facelift pentru generatia actuala, adica va veni cu schimbari nu foarte mare pentru masinile existente, unele suficiente cat sa vorbim despre o lansare a unui model facelift, dar cam atat. Pe de alta parte, DACIA Duster 2022 va fi ultimul model de SUV de la DACIA care va avea tractiune 4×4, cel pugin din aceasta categorie de masini, iar asta o spune presa din Franta, care ne-a alertat de ceva vreme in legatura cu posibilitatea.

DACIA Duster 2022: Este ULTIMUL Model cu o Dotare IMPORTANTA

DACIA Duster 2022 ar urma sa foloseasca in continuare platforma pe care sunt facute actualele SUV-uri, deci va veni cu 4×4 pentru clientii care doresc o asemenea optiune, dar de aici incolo lucrurile se vor schimba. DACIA Duster 3 va fi facuta pe platforma CMF-B pentru care implementarea tractiunii 4×4 se face dificil, cu masinarii care la fabrica de la Mioveni nu exista, si integrarea lor e costisitoare, astfel ca DACIA Duster 2022 ar trebui sa fie ultimul model de acest gen.

DACIA Duster 2022 nu va avea nici o versiune hibrid, iar asta pentru ca actuala platforma veche nu permite o asemenea trecere pentru SUV-urile producatorului roman, din pacate pentru toata lumea. Ar fi fost interesant daca DACIA Duster 2022 ar fi venit si intr-o versiune hibrid, insa din pacate aceasta evolutie ramane pentru 2024, sau 2025, cand va fi lansat DACIA Duster 3, dar si cand vom vedea noul model Bigster de la compania romaneasca.

DACIA Duster 2022 ar trebui sa fie prezentata undeva pe la finalul anului 2021, nu se stie clar cand, insa lansarea in reprezentante ar trebui sa aiba loc peste cam un an de zile de acum.