WhatsApp: SECRETUL privind un PERICOL Urias de care NU Stiai

WhatsApp are un secret foarte mare care ascunde mai multe pericole uriase despre care utilizatorii ar trebui sa stie, iata ce a fost tinut ascuns de multi.

WhatsApp primejdie

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie existenta pe Pamant in momentul de fata, are un secret urias care ascunde un pricol foarte mare pentru cele 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume. WhatsApp este extrem de populara, si deci in centrul atentiei tuturor, iar fondatorul Telegram vine si cu o serie de informatii foarte importante vis-a-vis de ceea ce foarte multa lume nu stie in legatura cu platforma de mesagerie folosita in toata lumea.

WhatsApp este prezentata de catre fondatorul Telegram ca o aplicatie periculoasa, iar asta pentru ca utilizatorii sunt pacaliti ca sunt in siguranta cand o folosesc, si ca au datele in siguranta cand le salveaza in iCloud, sau Google Drive. Fondatorul Telegram aduce in discutie ceva ce multa lume stia de si mai multa vreme, ca backup-urile WhatsAppcare sunt salvate in Google Drive, sau iCloud, pot fi accesate de Apple si Google, informatiile din ele  ajungand la politie, FBI, servicii secrete, daca ele cer asta.

WhatsApp: SECRETUL privind un PERICOL Urias de care NU Stiai

WhatsApp nu protejeaza conversatiile oamenilor dincolo de telefoane, astfel ca orice fel de date salvate in aceste backup-uri sunt supuse accesarii de catre companiile care detin platformele care le stocheaza. Aceasta este o problema din punct de vedere al securitatii pentru ca WhatsApp se lauda cu faptul ca ofera criptare totala pentru conversatiile oamenilor, dar dincolo de asta nu ofera informatii cu privire la modul in care backup-urile sunt salvate in iCloud si Google Drive.

WhatsApp are, conform fondatorului Telegram, foarte multe probleme cu vulnerabilitatile care sunt exploatate de catre hackeri, dar si cu problemele privind implementarea sistemului de criptare a conversatiilor. E posibil ca acesta sa nu fie integrat asa cum trebuie in WhatsApp, dar nimeni nu stie asta pentru ca aplicatia are codul sursa criptat pentru a nu potea fi analizat.

WhatsApp e foarte departe de a fi perfecta, insa cat de periculoasa, sau nu, este pentru utilizatorii sai depinde de ceea ce vrea sa faca fiecare cand foloseste aplicatia de mesagerie in viata de zi cu zi.